• 23 Mayıs İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 11 ay, 3 gün, 13 saat, 52 dakika, 14 saniye önce

İstanbul’da Gökhanlı iki bankomuz var; Şükrü ve Pendragon. İkisi de yapacağı yarışı ve gücünü iyi bildiğim atlar, normal şartlarda geçileceklerini zannetmiyorum. Hilaleda çok ağır favori çıkmış, Signora’nın yardımıyla Hilaleda’yı zorlayabiliriz. Sonuç olarak favori olsa da az tercih edilen iki bankoyla, diğer yarışları olabildiğince esnetmeye çalışacağımız bir şablon kurguladım.

 

ŞÜKRÜ iki üç yarıştır istediği şartları bulmasına rağmen özellikle Şahinter’in güçlü yüklenmesine belli noktadan sonra karşılık veremeyerek yarıştan tamamen düşüyor.  Bugün alt grupta çok kolay şekilde tempo yapabildiği bir yarış koşacak. Bu gruba kesinlikle direneceğini düşünüyorum.

 

Three Valleys’in tipik özelliği olarak üçlü döneminde gelişim göstermeyen PENDRAGON çıkış yapan tayların seviyesine ayak uyduramayınca hedef küçültmek zorunda kaldı. İstikrarını devamlı korumasıyla, diğer atların gücü doğru analiz edilebildiğinde Pendragon riski alınabilir. Kocakaya – Pendragon uyumunun son iki yüze doğru gruba hakim olacağını düşünüyorum, ikinci bankom Pendragon.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,3,1,2,5,6,8,10

2.Ayak: 4,1,2,8,6

3.Ayak: 9,4,8,1,6

4.Ayak: 6

5.Ayak: 1

6.Ayak: 6,1,7,8,9,3


Cengiz Gürbüz