• 23 Nisan İzmir

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 gün, 11 saat, 41 dakika, 46 saniye önce

İzmir teksiz ama beğendiğim bir oyun oldu, altı yarışa da hakim olduğumu düşünüyorum.

 

İpekkız kaba kum dışında üst seviyeli yarış yapmakta zorlanıyor, bugün en iyi olduğu mesafede ve çok uygun grupta net favori. Biraz geri gitmiş görünse de Tralles Girl de yazarsak bence ilk ayağı büyük ölçüde çözeriz.

 

Beaugazon Kocaeli yarışları da dahil olmak üzere, uzun süredir bulabildiği en uygun grupta koşacak. Her yerde kolay giden yapısıyla benim sevdiğim ve grubunu bulduğunda sürekli yazdığım bir at, şanslıdır. Aradan dönen Kıng Of Brothers ve Blow The Wind ikilisi grubun iyi atları, işleri de yeterli görünüyor. Canşen de yazılırsa tamamdır.

 

Gördüğü yarıştan sonra hemen gelişen kumcu kısrak Tanui’nin yavrusu Kaderin Oğlu çok uygun grupta net favori, tekli oynayacaklar için de ben sadece Kaderin Oğlu’nu öneriyorum. Amanvermez ve Çakaçak da kalan grubun baya önündeler, bence yeterli.

 

Ekürilerin yanına çabuk ayaklı Pakbey, son yarışı çok önemsenmemesi gereken Royal Blast ve kaba kum odaklı çok iyi pedgrisi ve hazırlıklarıyla Temelşah yazıyorum.

 

Gereksiz yere İzmir çimine getirilen Karayürek yarışın favorisi olsa da ben stiline çok fazla güvenemediğim için tek yazmayı riskli buldum. Çok eksik olduğu kumda yarış görüp beklediğimden iyi koşan Mehmet Berk’in çim kalitesi bu seviyelerin çok üzerinde, mutlaka yazılmalı. Kışlalı kışı genelde koşarak geçiriyordu ama sorun mu geçirdi nedir bu kış sezonunda göremedik. Yeterli işleri ve grubun uygunluğuyla son tercihim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,1

2.Ayak: 2,4,5,8

3.Ayak: 7,,1,5

4.Ayak: 3,2,1,6,7,8

5.Ayak: 5,8,9,11

6.Ayak: 5,10,9


Cengiz Gürbüz