• 23 Ocak Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 3 hafta, 5 gün, 18 saat, 1 dakika, 14 saniye önce
Pistin ıslak olması banko tercihimde etkili oldu, kumun normal halinde banko tercihim Kızıltuğ olacaktı, ıslanınca İnsomnia'da kararımı verdim.
 
 
 
Kızıltuğ kaba kumda grubun en istikrarlı ve yetenekli ismi. Forma girdiği zaman yarışın her yerinde dolu gelen, kimi geçip kimi geçemeyeceğini net şekilde bilebildiğiniz, güvenilir bir at. Bugün grup, mesafe ve start yeri gayet uygun. Ahmet Çelik bu tart aztlara çok güzel biniyor, kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum.
 
Parpali, bütün program içerisinde, halihazırda şanslı olup ıslak piste de en iyi tepki verecek atlardan biri, kesinlikle yazılmalıdır. Yoldaş ilavesiyle ilk ayağı kapatabiliriz.
 
 
 
Cerastes'in son yarışı benin açımdan büyük hayal kırıklığı oldu. Genel olarak Botanvadisi'nin kaçmasına bağlanıyor ama Cerastes iki giderek de yarışını koşabilen bir at, dolayısıyla kötü koşmasının yarış gidişiyle alakalı olmadığını düşünüp, anlık bir probleme yoruyorum. Benzer şartlarda yine favorim.
 
Son yarışını koşabilirse Hasafet ve müzmin rakipleri Oğlum Berat, Hot Chocolate rakipleri.
 
 
 
Tabelada Moskova Ateşi kesinlikle jokey favorisi, tek yazmamanızı öneririm. Gençalp ilk yarışında orijinal pedigrisinin hakkını verdi, eşgal olarak da çok güzel, dolu dolu bir at. Yoldaşağa misali sert gruba çıkınca bayılacağını düşünmüyorum, üstüne koyarak bence açık yarış atı olacak. Pirsuslu'nun varlığı gidişat anlaminda dezavantaj görünse de kalitesine güvenip ilk at tutuyorum.
 
Sonra Pirsuslu, Moskova Ateşi ve ıslak pist hatırına, Aydanaz yavrus Egesal.
 
 
 
Blue Moonlight'ın kardeşi İnsomnia ablasından daha güçlü bir kum yeteneğine sahip. İlk iki yarışındaki uzun sprint yeteneği, iştahlı ve mesafeye yatkın görüntüsüyle bu grbu geçeceğini düşünüyorum.
 
Bol şanslar..
 
 
 
 
1.Ayak: 3,5,8
 
2.Ayak: 2,7,4,5,9,1,3,6
 
3.Ayak: 2,7,8,6,4
 
4.Ayak: 8,9,4,6
 
5.Ayak: 3,1,2,,6
 
6.Ayak: 1


Cengiz Gürbüz