• 23 Ocak İzmir

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 2 ay, 3 hafta, 5 gün, 19 saat, 10 dakika, 31 saniye önce

Memento, Maiden sınıfına üstün pedigri kalitesini yavaş yavaş formuna yansıtmaya başladı. Son yarışında bu grubun en temiz ve kaliteli yarışını koştuğunu net olarak söyleyebiliriz. Bugün rakibi 1200 metrenin kendine has dinamikleridir. Ön gruba yakın ve minimum teşvikle düzlüğü bulabildiği senaryoda kazanmış demektir. Moon Power kulaklık takısıyla en iyi kum yarışını koştu. Bu mesafenin her yerinde kesmeden sürat yapabilen bir tay olup favorinin en ciddi rakibidir. İdeal mesafelerinde Lady Elmandorf, Giriskin, Mıss Demet ve pisti biraz ıslak bulması durumunda etkili bir 1200 metre koşabilecek Franciene şablona aldığım diğer taylardır.

Karamustafa-Kardeşcan rövanşında heyecan yaşamak isteyenler, numarayı kolay alabildiğinde üstün direnç gösteren Atiksoylu’yu ilave edebilir.

Hali hazırda en iyi koşabildiği pist olan İzmir kumunda son yarışında kariyer zirvesine çıkan Like The Stars, uygunlaşan rakiplere karşı üst üste kazanmaya çok yakın görünüyor, bankomdur.

Royal Uygur düzlük yeteneği üst düzey bir tay, çime kadar sağlam kalabilirse yaz sezonunda önemli işlere imza atacağına inanıyorum. Tecrübesiz haliyle çok şık bir Maiden kazanan Taşon, uzun mesafeye de oldukça yatkın göründü, mesafe ve kaba kum ekseninde grubun tam not alan tek ismidir, mutlaka yazılmalı. Edward ilavesiyle kapalıdır.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 7,9,4,6,8,3

2.Ayak: 1,5,2,3,6

3.Ayak: 4,5,,2

4.Ayak: 1 (Lıke The Stars)

5.Ayak: 5,1,2

6.Ayak: 1,9,2,3,5,7


Cengiz Gürbüz