• 23 Ocak Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 4 hafta, 2 saat, 3 dakika, 4 saniye önce

Bildiğiniz gibi King Burak’ı bu seviyelerde ve özellikle orta mesafede boş kalacağını hissettiğim zaman risk ediyorum. Bugünkü yarış gidişine bakalım, King Burak’ı yarış başında zorlayacak net bir kaçak yok.  Beaugazon’un virajla beraber yükselteceği tempo Kıng Burak’ı tek yazma konusunda çekimser kalmama neden tek şey oldu. Beaugazon’un Kıng Burak’ı ayırıp kazanacağını hiç sanmıyorum ama eğer iyi durumda koşacaksa uzun süre lüt yapmak zorunda kalabilirler ve bu noktada Kıng Burak’ın beklemeciler karşısındaki ( özellikle Volkanımsın ) performansına tam güvenemiyorum.

Volkanımsın bu tip yarışlara hakim olmaya uygun, son derece sinsi bir yarış stiline sahip. Grup ne kadar sert olursa olsun virajın ortasından son iki yüze kadar çok kolay ve akışlı gelebiliyor, Kıng Burak beklediğimden fazla yıpranırsa Volkanımsın güç olarak bir tık üstü rakibine hakim olabilir.

Volkanımsın harici, grubun geri bekleme yapana atlarını çok zayıf buluyorum, tempo ne olursa olsun bence Kıng Burak’ı geçebilecek bir at yok.

 

Gönül Kırmaz, Önemli’ye numarayı verirse, – ki bence öyle olacağını düşünüyorum, Badışoğlu karakter itibarıyla erken tempoya girmemek için elinden geleni yapan bir jokey – Gönül Kırmaz için çok kolay bir yarış olmayacak.  Her halükarda Önemli’ye hakim olacağını düşünüyorum ama son yüzde mutlaka zayıflayacaktır. İdeal mesafesine dönen, istediği yerde bekleme yapıp yürütebilen Taşkesen sigortamız olsun.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,8,11,12,7,2,3,,,5,6,9

2.Ayak: 1,3

3.Ayak: 4,1,7,5,2

4.Ayak: 3,1

5.Ayak: 4,3

6.Ayak: 2,13,15,14,7,9


Cengiz Gürbüz