• 23 Şubat İzmir

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 ay, 1 gün, 13 dakika, 4 saniye önce

İkinci aayak Skynet'in numara hatası düzeltilmiştir.


Zartar
’ın tecrübeli atlarla koştuğu Maiden yarışı fena değildi, grup içinde, The Magnificent ile beraber gelişebilecek iki taydan biri olduğunu düşünüyorum. Rakibine göre yarış görme avantajıyla onu öne aldım, yarışın tecrübeli taylarını bu sefer geçebileceğini düşünüyorum. Skynet bir türlü aşama göstermese de kötü koşmuyor, yarışları bu gruba fazlasıyla yeterli, yazmamak olmaz. Aynı şekilde Happy World ve Körebe de yazılmalılar. Selçukoğlu’nun Luxor’dan olma kardeşi The Magnificient ikinci yarışı için biraz sert gruba denk gelse de çok potansiyelli pedigrisiyle son tercihim. Beş atla bence kapalıdır.

 

Barskan ve Karaçivi çok süratli başlayacaklar, ikisinin de kaçmadan gelme şansları yok, Karaçivi de Halis var ama atın bekleme opsiyonu hiç olmadığı için kaçacağını düşünüyorum, Barskan’dan da yarış başında daha seri. Ne olur ne olmaz diyerek ikisini de yazalım çünkü biri diğerine müsaade ederse boş kalan kazanır bu yarışı.

Saygon sigortam olacak. Sentetiğe göre kaba kuma çok daha yatkın olduğunu düşünüyorum, Alkız 16’nın yavruları kaba kumda her zaman daha iyi koştular, Saygon’un Kocaeli performansı da kaba kumu daha iyi koşacağını gösteriyor.

 

Precious Jewell – Badegül ikilisiyle dördüncü ayak bence kapalıdır. Badegül’ün henüz bu seviye bir yarışı olmasa da ilk kez bu kadar boş kalıp tempo kurma imkanı buldu, son yarışından çok daha iyisini yapabilir, ayırmayalım, Badegül’ü getirebilirsek oyun cazipleşecek.

 

North Valley ve Sun Burn ikilisinin aradan nasıl döneceğinin belirsizliği yarışı zorlaştırıyor, Selçukoğlu’na güvenemiyorum çünkü bu iki at da, Selçukoğlu boş kalsa bile yarışlarını koştukları zaman Selçukoğlu’ndan daha iyiler. Güzel işlerle gelen Coney Island da sigortamız olsun, dört at kapalıdır.

 

Banko tercihimi Vıctory Sword’dan yana kullanıyorum. Son yarışında beş atta yazmayıp yarıştan sonra kendime çok kızmıştım. Grup biraz sertti, yetiştiremez diye düşündüm açıkçası ama özellikle 1200’de Vıctory Sword’un ciddi bir potansiyeli var. Ünlüoğlu’nu 1200’de bırakın geçmeyi üç boy yaklaşmak bile bu grupta başta atın yapabileceği bir şey değil. Uygunlaşan grupta yine kazanmalıdır. Bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,3,1,2,4,5,7

2.Ayak: 16,11,6,17,14

3.Ayak: 3,1,5

4.Ayak: 1,2

5.Ayak: 1,6,4

6.Ayak: 1

 
Cengiz Gürbüz