• 23 Şubat Kocaeli ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 1 ay, 3 hafta, 3 gün, 2 saat, 49 saniye önce
İlk ayağa Damascus ekledim, bir şekilde yer açmanızı öneririm.


Kocaeli programının benim açımdan da geçilmeleri çok zor görünen Zağnos - Adını Sen Koy ikilisiyle biraz daha yediliye dönük olduğunu düşünüyorum, bütçe ölçüsünde son karar sizindir.
 
 
 
Winner Face'in Taşkesen'den bir tık daha iyi bir kısa kum atı olduğunu düşünüyorum. Captain Steel ve Önemli'nin benzer stillerinin de son koşusunda olduğu gibi işini kolaylaştırması beklenebilir. Biri boş kalsa bile Winner Face'in kaçak atı çabuk yakalayabilme özelliği olduğu için yarış gidişine çok fazla takılmıyorum. Yedilinin ilk ayağına Winner Face bankosuyla başlayabiliriz.
 
 
 
Cihanefe, Ufukbir gibi birinci sınıf atlar üreten 39.Nazıma'nın kızı Nalanım'ın yavrusu Miracım için son çare Kocaeli olmuş. Yarış içindeki kolaylığı ve göserişli eşgalini henüz etkili biçimde kullanamıyor. Kaba kum Miracım'ı bir iki gömlek yukarı çekebilir, grup ve mesafe de gayet uygun. Maiden güzeli Kayrabey ikinci tercihim. Korkutaslanı'nı ilk yarışında da önermiştim ve çok da kötü koşmadı. Nazlı 65 sülalesinin kaba kumu her zaman soru işareti olsa da Kocaeli pistinde ve bu grupta buna takılmak istemiyorum, bir şans daha vereceğim. Eksik işlerine rağmen süratli ve kuma yatkın pedigrili Koştaha yarışın sigortası.
 
 
 
Üçüncü ayakta tamamı mesafe problemli taylar görüyoruz. Endurance yavrularının 1500 üzeri zayıflaması üç yaşında ve tecrübesizken Saltbae'yi mutlaka olumsuz etkileycektir, bu grupta yine net favoridir ama tek yazılmasını riskli buluyorum. My Hope'un 1800 yarışı fena değildi, istikrar ve performans olarak da grubun tecrübeli atları içerisinde elle tutulur tek isim, yazılmalıdır. Uzun süredir üst grupta ve öne ısrar ederek koştuğu için totosu aşır bozulan Yaşar Baba bekleme yaparsa bu grupta mutlaka etkili olacaktır, mesafeyi de koaşcağını düşünüyorum. Yedili için üç at yeterlidir, altılı sıralamam şablonda olacak.
 
 
 
Mesafe, pist, performans, orijin, jokey, tecrübe vs. gibi Maiden yarış için aranabilecek her detayda gruba çok hakim olan Zağnos'un sorun yaşamadığı sürece kesinlikle geçilmemesi lazım, bankom.
 
 
 
Adını Sen Koy muhtemelen sorun yaşamadan öne düşecektir, Akın çok ısrar etmese bile atın kendi temposu bu grupta öne gelmek için yeterli. Mesafenin de 1200 oluşu normal şartlarda Adını Sen Koy'un geçilmesini çok zorlaştırıyor, ikinci bankom.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 7,4,5,6,2
 
2.Ayak: 3,8,7,2,6,12,4,,5,11
 
3.Ayak: 2,5,8,,3,4
 
4.Ayak: 9
 
5.Ayak: 3,4,6,1,2,7
 
6.Ayak: 1
 
 
Yedili Ganyan
 
2 / 7,4,5,6,2 / 3,8,7,2,6,12,4 / 2,5,8 / 9 / 3,4,6,1,2,7 / 1



Cengiz Gürbüz