• 23 Şubat Urfa

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 ay, 1 gün, 17 saat, 42 dakika, 12 saniye önce

Yorumları okumadan, sadece şablonu alarak çıkmayınız. Şablonda bazen sayılar karışabiliyor, günde iki program var, elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen gözümden kaçıyor. Şablonda değil yorumda yazılan at geçerlidir. Lütfen bu söylediğime dikkat edin.

 

Rojhat Kızı boş kalabileceği şartlarda çok uygun grup yakalamış, düzlüğü önde görüp de kaybettiği yarış ben çok hatırlamıyorum. Mesafenin uzaması da lehine olmuş.  Vağon, Azadağa gibi atları boş kalınca kolay geçen Rojhat Kızı bu grupta ağır favoridir, kazanmasını bekliyorum.

 

Blacks Winner hep kazansa da yarış stili bana güven vermiyor, teşvikle giden ve geç yetiştiren atlara Urfa’da pek güvenemiyorum. Bugün 1700’e düşen mesafede yine yıkmayı deneyeceğim. İlk rakip eküriler tabi, hepsinin belli ölçüde şansı var. Vıctory Star yarış gördükten sonra 800/49 galop yapmış, yarışı da çok kötü değildi, biraz kıpırdadıysa bu atları geçebilir.  Sahip değiştiren Brave Grey’e bir şeyler yaramış, aspirin mi, majezik mi desem bilemedim, yazılır bugün. Vıctory Charm ve Whıte Iron da kesin olmalı, yeterlidir.

 

Yarış gidişatı dördüncü ayakta önemli, Saalih mi kaçacak Semetey Oğlu mu bunu bulmamız lazım. Semetey Oğlu’nun start çıkışı daha iyi ve yarış içinde daha seri, ben onun kafaya geleceğini düşünüyorum ve aşırı üstüne gidilmezse şansı çok yüksek. Serhoş Dede tabi yazmadan olmaz hem grup hem yarış gidişatı tam ona göre.

Sanzatu’nun kardeşi Brother Grows’u istedim ama şablon fiyatından yazamadım, çok geniş oynayanların aklında olsun.

 

Asi Kurt dünyanın en zayıf Maiden yarışında ister istemez öne çıkıyor, mesafenin uzaması da lehine olmuş. Mıtrovica’nın yarışları fena değil, bu grupta iş yapması beklenebilir. Voılette’nin oğlu  Green Voılette’nin son yarışını çok önemsemeyelim,  uzayan mesafede daha iyisini yapabilir. Öksüzkız grup içinde iyi çıkıp öne gelebilen tek tay, aslında mesafe baya bir uzun ama sadece öne gelmesi bile bu grupta fark yaratabilir. Son tercihim Nadas ve uzun mesafeye rağmen grubun zayıflığıyla Aslankız.

 

Son ayakta İstanbul’dan gelen Cefakeş’e dikkat edelim, son yarışı ve Urfa galoplarını beğendim, sıralamam şablonda.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5

2.Ayak: 7,2,8,11,12

3.Ayak: 2,5,10,11,13,3

4.Ayak: 3,4

5.Ayak: 1,7,6,,9,2,8

6.Ayak: 3,2,1,4,6,9,11,14


Cengiz Gürbüz