• 23 Temmuz Bursa

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 8 ay, 3 hafta, 5 gün, 18 saat, 19 dakika, 35 saniye önce

Starbaba tempo yapabildiği 1900 ve üzeri kum yarışlarında seviye olarak bu grubun belirgin şekilde üstüne çıkabiliyor. Söz konusu şartlar bugün son derece uygun. Ketme’nin sertliğiyle bu grupta kesmeyeceğini düşünüyorum, ilk bankom.

 

Kendi seviesi içinde İstanbul kaçaklarına cevap veremeyen My Baboş çıtayı Şart – 2 ve Bursa’ya kadar düşürmüş. Kaçaksız yarışta bitirmeye oldukça yakın görünüyor. Starbaba’nın kazanamaması durumunda My Baboş, Sabuncu Han tekleriyle güzel bir misli beşli kurgulanabilir.

Rakipleri sırasıyla şablonda.

 

Viraja kadar yarışın en süratli ismi Çekirge’nin liderliğinde gelişmesi muhtemel bir yarış. Çekirge’nin sürati, mesafenin 1200 oluşu mesafeli tempo yarışı koşmaya daha uygun stile sahip Göldem’in şansını azaltmış görünüyor. Bugün için bir adım geride olsa da Göldem çok iyi bir mesafe atı olma yolunda ilerliyor. Mesafeler uzadıkça, dişiler arasında bariz şekilde fark yaratacaktır.

Startta kaldığı son yarışında bekleyerek de etkili olabileceğini gösteren Demirturbo favorim. Al Andakar’ın kumu daha etkili grünüyor, tempo avantajıyla ikinci şansı ona veriyorum. 108 Zehra torunu Estigeçti, esas olarak kaba kum hedeflenmiş pedigrisiyle kesinlikle ihmal edilmemeli.

 

Tecrübesi ve bu zayıf grup için yeterli performansıyla Sabuncu Han enteresan işler olmadığı sürece kaybetmez görünüyor, ikini bankom.

Rakip yazma imkanı olanlar Valbuena’yı değerlendirebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1

2.Ayak: 7,,2,4,1,8,3

3.Ayak: 5,1,9

4.Ayak: 5,,6

5.Ayak: 1,6,5,4

6.Ayak: 8,4,13,7,1,3,5,6


Cengiz Gürbüz