• 23 Temmuz İstanbul

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 8 ay, 3 hafta, 6 gün, 21 saat, 29 dakika, 1 saniye önce

Naklov son koşusunda ilk defa olmak üzere karşı düzlükte dışa saptı. Güç ve form olarak bu tip gruplarda direkt söz sahibi olabilecek durumda. Maiden’ın zayıf tarafına düşmüş, sezonun belki de en zayıf üçlülerini buluşturan yarışlardan birini koşacak. İç start faktörünü sapmaması adına olumlu kaubl edebiliriz. Yarış boyu dışında bir veya birden fazla at tutabilirse sapma ihtimali çok çok düşük. Sonuç olarak iyi senaryoda bu grupta çok şanslıdır, favorim.

Kocaeli koştuğu son yarışı olumlu Despacito, kendisi ve kızları çimde birden fazla kez sınıf at üretmiş Özlemcan'ın torunu olup babası Wiener Wilzer’ın da çime olumlu etkisiyle edindiği tecrübeyi bu kez çimde çok daha etkili kullanabilir. İki tayla risk alıyorum.

Avrasya Koşusu’ndan kaçıp uygun gruba gelen Arts Man için yarış gidişi ve grup seviyesi anlamında her şey yolunda görünüyor. Temposunu bozma adına start çıkışı sonrası yalandan yürütenler olabilir ama Arts Man tempoyu yüksek tutarak numaraya çıksa bile son koşusundaki çok iyi görüntüsü ve bilinen gücüyle bu grubun önünde kalmalıdır, bankom.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 5,2,3,4,7,8

2.Ayak: 8,2

3.Ayak: 6,3,2,,9,5

4.Ayak: 1 (Arts Man)

5.Ayak: 3,5,2,,6,8

6.Ayak: 5,2,12,6,9,8,14


Cengiz Gürbüz