• 23 Temmuz Kocaeli

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 8 ay, 3 hafta, 6 gün, 17 saat, 40 dakika, 32 saniye önce

Kumcu ve kısac bir pedigriye sahip Champıon Lady, Mehmet Kaya’nın tay çabukluğunu etkili şekilde kullanabilmesi, bugüne kadarki en uygun grupta koşacak olmasıyla yarışın net favorisi. Kaneko’nun kısa kucu tay veren Las Beatas’dan olma kızı Çilen ilk kum yarışında etkili olabilir. My Valentine, Zumre, Hugh Egos Girl daha sonra şans verdiğim taylar.

 

Bu Malakka’da ne görüyorlar da bu kadar favori çıkıyor anlamış değilim. Tayda ne güvenilir bir yarış karakteri ne de istikrar var. Vasat üstü uzun sprintiyle ön grubu yakayabildiği yarışları kurtarabiliyor. Ezine Gelini, Denizsefası gibi viraj yürüyüşü etkili olup beklemecilere karşı ciddi avans yapabilen atların yanında Malakka’nın geçilme ihtmali kazanma ihtimalinden bence daha yüksek. Üç atı ayırmayıp Denizsefası’nı destekleyelim.

 

Gold Foot ilk yüzde öne çıktığı zaman bu grubu geçmiştir dersek yarışın çıkış noktasını da bulmuş oluyoruz. Dış start, Mehmet Kaya, Gold Foot’un teşvik aldığı an çok etkli şekile çabukluk yapabilmesi gibi detaylarla My Royal Sun ve İlkaan’dan numarayı alması kesin göürüyor. Başta söylediğime paralel olarak Gold Foot bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,4,8,1,3,5

2.Ayak: 3,4,7,10,5

3.Ayak: 3,2,5

4.Ayak: 3

5.Ayak: 2,4,8,7

6.Ayak: 1,2,5,7


Cengiz Gürbüz