• 24 Ağustos Bursa

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 7 ay, 3 hafta, 4 gün, 22 saat, 14 dakika önce

Kızgınöfke yarış kısa sprintine uygun hale geldiğinde bu grupta her zaman iş yapıyor. İdeal mesafesinde, iç start avantajıyla kazanırda olacaktır. Urla Destanı eski durumunu bir türlü yakalayamadı ama gördüğü yarışlarla birlikte bu atları geçebilir durumda. Düzlük dönüldüğünde ön gruba çabuk hakim olabilirse yarışın net favorisi.

Biraz daha geniş oynayanlar, yarışın en etkili çabukluk yapabilen ve düzlüğü idareli şekilde önde bulabildiğinde kesmeyen Zamanın Harikası ve hiçbir türlü anlaşamadığım Hasan Abi’yi ilave edebilir.

 

Ömer İn My Heart’ın yaşlı atlara karşı ilk mücadelesi olacak. Bu yarış Ankara’da koşuluyor olsaydı Ömer İn My Heart için çok daha emin konuşabilirdim ama ilk defa sol dönüşlü pistte koşacak olması, Gold Foot faktörü falan derken iş biraz daha cesaret ister bir hale geliyor. Yine de  atın kalitesine ve ekibine güvenerek problem yaşamayacağını düşünüyorum. Bursa pistinde yeterli çalışması var, pistle ilgili problemi çok büyük ihtimalle kalmamıştır. Bursa kumunun Ankara’ya göre hafif olması da bence problem değil.

Nasıl bir yarış olur biraz ona bakalım. Gold Foot çok ısrarlı şekilde öne düşer, dibinde de Bedwulf ve Ömer İn My Heart olur. Gold Foot’u yakın bekleyerek ayırıp geçebilmek kolay değil ama Ömer İn My Heart’ın bunu başaracak gücü olduğunu düşünüyorum. Gold Foot’u ayırabildiği hesabıyla Kinowa’ya da direneceğini düşünebiliriz. Gold Foot ve Kınowa’nın 1400 Bursa performansı arasında aman aman farklar yok. Neticede bankom Ömer İn My Heart oldu.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,6,1,2,5

2.Ayak: 1,7,,2,6

3.Ayak: 4,3,5,6

4.Ayak: 7

5.Ayak: 6,3,2,7

6.Ayak: 6,2,4,13,10,5,16


Cengiz Gürbüz