• 24 Ağustos Kocaeli

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 8 ay, 19 saat, 25 dakika, 36 saniye önce

Kocaeli’de Queen Derya’ya güvendim. Grubun kalabalık oluşu göz korkutsa da Queen Derya’nın 3 yukarı bu sınıfa hakim bir yeteneği, formu ve performansı var. Son koşusunda iyi bir rakibi önünde ve yavaş tempoyla kaçırdığı için kaybetti. Bu yarışa muntazam hazırlanmış görünüyor. Kendisini çok iyi tanıyan binicisiyle bu sınıfa kaybedeceğine inanmıyorum, bankomdur.

 

Dördüncü ayakta mesafe mevhumunu önemli en önemli ayırt edici unsur kabul etmeliyiz. Akyazılı Belkıs ve Lord Of Yıldızer bariz olmak üzere iddialı atların tamamının mesafe limiti var. Mesafe konusunda kötünün iyisi ve kum performansı en yüksek olanı kazanan atı belirleyecek.  

Star Of Boss Kocaeli’de net bir Şart-1 performansıyla yarış hayatına başladı. Hedef yükseltip çimi tercih ettiği yarışlar da gücü ve çim becerisi ölçüsünde fena değildi. İdeal koşullarına dönmesi, uygun grup ve mesafeyi kısaltabilen bir jokeyle koşacak olması benim gözümde kendisini net favori haline getirmiştir.

General Quarters yavrusu Gencerhan, mesafe için güzel işaretler veriyor. Her yarışını öncekinden iyi koşması ve sprint iştahını artırması önemli. Kaba kumda 1500 metre, bu atların yanında kendisine şans getirebilir. Diğer ve son tercihimdir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,9,2,1

2.Ayak: 3 (Queen Derya)

3.Ayak: 9,8,2,3,1,5

4.Ayak: 2,5

5.Ayak: 1,8,2,3,5

6.Ayak: 2,5,1,3,11,4


Cengiz Gürbüz