• 24 Aralık İstanbul

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 4 ay, 1 gün, 18 saat, 25 dakika, 26 saniye önce

İlk ayak her zaman yakın biten denk atların yarışı, kilo farkları ve cılız program gibi detayları da düşünüce çok at yazmak en mantıklısı gibi görünüyor. Sıralamam şablonda.

 

Yalçın Bilgin’in iyi taylarından bir tanesi, kısrak sülalesi de son derece üretken ve potansiyelli bir hat. Son iki yarış performansıyla grubun tamamının önünde, misli deneyecekler için kesinlikle tek yazılabilir. Bu aralar ne zaman misli desem acaip işler oluyor ama programın kağıt üzerindeki hakkı aslında misli gibi.

Fazıla 27,Mesrure 43 gibi çok iyi anneleri barındıran Yeşilvadi Rüzgarı’nı gelişime açık görüntüsüyle elemek istemedim, ikinci yarışı fena değildi, daha iyisini koşabilir. Joker’in tayı  Malkoçoğlu da sentetikte biraz daha iyi koşabilir, son olarak Haberşah yazıp ikinci ayağı geçebiliriz.

Mutlaka Yalçın tekli bir kupon da bulundurulmasını tavsiye ediyorum.

 

İlk ayakla ilgili söylediklerim bu yarışta da geçerli, kilo kiloya bile birbirini geçebilecek atların yarışında kilo farkları da olunca her şey mümkün.

Oghuz ve Kral Amed’i mutlaka yazalım, bu grupla çok koşmadılar ama her ikisi de kısayı koşabiliyorlar ve bu grupta da kesinlikle etkili olacaklarını düşünüyorum. Sıralamam şablonda.

 

Durden’in çok önelmiş bir kilo dezavantajı yok, artık Maiden seviyesine düşen bu grubu geçmelidir, o da günün banko adaylarından bir tanesi.

Ahunaz’ın kızı İlkadım nihayet son yarışında pedigrisinden bir şeyler gösterdi, gelişime açık yapısıyla sigorta olarak yazılabilir.

 

Fırtına Deresi’nin ilk yarışı itibarıyla bu gruba kaybetmemesi gerekir, güven veren iyi bir tay, ben Özcan’ın bindiği kısrak da dahil yanına rakip bulamadım.

 

Daıly Mail aman aman bir tay değil, özellikle 1200’de potansiyel barındıran iki tane cazip rakibi var, onlar da mutlaka yazılmalı.

Mıss Eleni’nin Mali’den olma kardeşi War Lard etkisiz ilk yarışından sonra sentetikte hemen kendini gösterdi ve iyi bir taya kaybetti. Bu mesafelerde çok potansiyelli bir pedigrisi var, zamanla Daıly Mail’in önüne geçeceğini düşünüyorum, bugün de en az onun kadar şanslıdır.

Three Valleys’in tayı Krıss Angel en iyi koşacağı mesafede öne de gelebilirse ciddi bir şansı var. Son yarışında iki gitmeye razı olan War Lord’dan başka da öne gelecek tay yok.

Son ayak üç atı ayırmamak lazım, buradan biraz para yaptırabiliriz.

Bol şanslar..

Not: İkinci ayak Yalcin tek bırakılarak misli beşli denenebilir.

 

1.Ayak: 2,1,3,6,7,8,10,11

2.Ayak: 8/9,5,3

3.Ayak: 2,1,3,8,9,10,11

4.Ayak: 1/3

5.Ayak: 4

6.Ayak: 7,3,6