• 24 Ekim Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 5 ay, 3 hafta, 3 gün, 16 saat, 58 dakika, 2 saniye önce

Adana programında çok önde tuttuğum dört at var, ikisini banko, birinin yanına tek at yazarak ufak bir şablon deneyeceğim.  Umarım şans yanımızda olur.

 

Yedili Ganyan’ın ilk ayağını Kıyamet-Herif iki at tutuyorum. Altını ayak da taksim işaretinin solundaki atlar tercih edilebilir.

 

Domaniç malum çok uygun rakiplerle koşacak,  normal şartlarda tek yazılması gerektiğini söylemeye gerek yok. Ben mesafenin kısalığı, grubun kalabalık olması, Adana çimine ilk kez çıkması gibi güç dışı sebeplerden dolayı Domaniç’in yanına rakip önermeye karar verdim,  tek bulma konusunda sıkıştığım bir program olsa Domaniç’i gönül rahatlığıyla tek yazabilirdim. Rakipleri sırasıyla şablonda.

 

Controllable son yarışını nispeten kısa mesafede ve Adana’nın Kısa Vade altı en iyi erkeklerine karşı koştu ve çok başarılı oldu. Bariz şekilde mesafe istediği çok açık, o koşu eğer 1900 olsa en az üç rakibini daha geçebilirdi. İyi durumda olduğunu biliyorum, kış rotası bir aksilik olmazsa İstanbul olacak.

Bugün rakipler ve mesafe çok daha uygunlaşmış durumda, Samet Erkuş yarış boyu uyuyup düzlüğe en gerilerde çıkarsa ancak o zaman yarış sıkıntıya girer diye düşünüyorum. Mutlaka, ön grup olmasa bile orta gruba yakın gitmeli ve sorumluluk alarak binmeli, Controllable ayağına çabuk değil, dolayısıyla kesinlikle kapanma lüksü yok.

Matiz’den biraz çekiniyorum ama Zemanova, Hattrick, Ore üçlüsünden tempo kuramayacağını düşünüyorum, yakın bekleyerek de elenebilir buluyorum.

Her şey yolunda giderse Controllable farklı yetenekte olduğu uzun çimde bu grubu geçmeye çok yakındır, ayağı düz basın.

 

Absolute Power boş kalacağı şartlarda, üst grup olsa da çoğu kısa-orta mesafe atı olan rakiplerle koşacak. Bu şartlarda ne kadar dirençli kalabildiğin biliyoruz.

Kazımbaba, Dağtekinhan, Aslanstar gibi atlar isim olarak kokutucu olsalar da uzunda boş kalan Absolute Power karşısında işlerinin hiç kolay olmadığını düşünüyorum. Dolayısıyla bu üçlüyü eledim.

Legend Of Caria eleyemediğim tek at oldu. Onun da orta mesafeye daha yatkın olduğunu düşünüyorum ama özellikle son yarışı bu grupta göz ardı edilemeyecek kadar iyiydi. Hem genel görünümü hem sekiz yüz performansı itibarıyla çok iyi koştu. Bugün de yarış çok hızlı gitmeyecektir, yine iyi bir yarış koşacağını düşünüyorum.

 

Eserhan’ı ne kadar çok beğendiğimi son yarışında söylemiştim ve çok iyi koşarak kolay bir yarış kazandı. Zaten iyi durumdaysa Adana’nın kısa çiminde her zaman fark yaratacaktır. Bugün de grup çok uygun, bir kez daha kazanmasını bekliyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,5,2,7,3,6,8,10

2.Ayak: 1,2,3,4,8,11

3.Ayak: 13

4.Ayak: 5,4

5.Ayak: 6,1,2,3/4,9,7

6.Ayak: 1