• 24 Ekim Ankara

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 5 ay, 4 gün, 16 saat, 50 dakika, 41 saniye önce

Banko anlamında zorlayıcı bir ikinci altılı var. Risk alacak kadar güvendiğim bir at olmadı, iki yarış iki at üzerine kurguyu oluşturuyorum.

Ceylincan bu gruptan net biçimde güçlü bir kısrak. Gücünü yanısıtırsa kazanacaktır, ilk altılıda banko tercihim.

 

Tünkut Koşusu’nda Blındıng Lıght – Topçu Hanım ikilisine güvendim.

Blındıng Lıght zamanla elit seviyeyi zorlayabilecek bir tay. Anne My Bianca, at tipi ve yarış stili anlamında annesi Penelopiad’ın kalitesini taşır görüntüde bir tay üretmiş. Mendip’in erken gelişen özelliği ile Blındıng Ligh ikili dönem için de sonuca gidebilen bir tay. 1000 metre Şart -1 galibiyetiyle başlaması bunun açık göstergesi. Ara sonrası uygun bir grup tercihlemişler, Akın tayı çok iyi tanıyor. Ya bir ya iki olur düşüncesindeyim.

Topçu Hanım son koşusunda beklentinin bir tık gerisinde kalmış olsa da Kocakaya beklemesiyle farklı koşacaktır, kesinlikle ihmal edilmemeli.

 

Demirperde, Sürgüntay arasında sert bir mücadele olacak. Yarış gidişini de kestirmek zor. Mehmet Kaya’nın teke tek yarışlarda rakibinin önünde kalmak gibi bir huyu var, yine bunu isterse sonucu tahmin etmek oldukça zor. Diğer atların hiçbir şansı olmadığını düşünüyorum.

 

Call To Victory’nin sorunu hakkında net bilgi sahibi olmadan kesin bir şey söylemek zor. Bu şartlarda banko demek kesinlikle doğru değil. 2800 metre gibi sorunlu bir atın perfomansını olumsuz anlamda maksimum etkileyecek bir mesafe koşuluyor. Kingsman, Lord Of Game, Powerman şablona alınmalıdır. Lord Of Game’in İstanbul performansı baskın görünse de Ankara’daki Lord Of Game böyle değildi.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 1 ( Ceylincan )

2.Ayak: 4,1,6,9,10

3.Ayak: 4,1,3,2,5

4.Ayak: 3,2

5.Ayak: 5,6,8,1,2,4

6.Ayak: 2,3

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 5,6,8,1,2,4

2.Ayak: 2,3

3.Ayak: 1,4

4.Ayak: 5,4,2,3,6

5.Ayak: 1,3,4,5

6.Ayak: 1,3,4,6

 
Cengiz Gürbüz