• 24 Eylül Adana

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 6 ay, 3 hafta, 3 gün, 23 saat, 53 dakika, 8 saniye önce

Zayıf ve formsuz arap dişilerinin toplandığı ilk ayak cazip sonuçla bitebilecek bir yarış. Ama diğer yarışlara oranla biraz daha eleme yapmaya uygun olduğunu düşünüyorum. En azından çok formsuz görünen Balahatun, Farise, Bahar Sultan gibi atları elemek, denk atların bir arada olduğu diğer yarışlarda eleme yapmaktan daha mantıklı.

Lamazi totosu inişli çıkışlı görünse de aşağı yukarı her yarış benzer performansı gösteriyor. İki yüz metre bir sprinti var, atların gücüne göre erken kullanmak zorunda kaldığında yarışı da aynı ölçüde erken bırakıyor. Uzun süredir ilk defa böyle zayıf bir grup yakalamış ve tam mesafesinde koşuyor. Kazanıra girecektir. Bilgeprenses geçen sezona oranla dramatik bir düşüş gösterdi. Kumaşı bu atların net şekilde üstünde, Adana kumuna dönmesiyle onun için ideal bir çıkış yarışı olacak. Mesafesini bulan Açıkkırmızı da yazılmalı.

 

My Infınıty’nin net bir banko olduğunu düşünüyorum. Çok daha sert gruplarda yazdığımız bir tay. Mohicans Son yavrularında tipik şekilde görüldüğü üzere, alt grup için bitirici bir sürati var. Formu da bence göründüğü ölçüde kötü değil,  son koşusunda son yüze girildiğinde hala Mezo Soprano ile başbaşaydı ki sadece bu bile bu grupta tek yazılması için yeterlidir.

 Start çıkışına göre numarayı alır veya iki gider, Akın bu tip yarışlarda tempo atıyla sakin kalabilen bir jokey. Her şekilde bu gubun önünde kalacağını düşünüyorum, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 10,4,1

2.Ayak: 9,7,1,2,4,8,11

3.Ayak: 3,1,2,5,8

4.Ayak: 2

5.Ayak: 10,1,6,2

6.Ayak: 2,7,9,1,6


Cengiz Gürbüz