• 24 Eylül Bursa

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 6 ay, 3 gün, 21 saat, 48 dakika, 53 saniye önce

Toynakkız’ın tecrübesi, gücü ve rakiplerine oranla oturmuş yarış karakteriyle bu taylara geçilmesi zor. Az koşmuş taylarda kısa süre içinde Toynakkız’ı geçebilecek bir isim görünmüyor, kazanacağını düşünüyorum.

 

Yenilmez ve Invısıble Woman’ın aynı yarışta bulunmaları ister istemez bekleme atlarının şansını arttırıyor. Jokeyleri ,kollayarak yürümeye çalışsalar bile istediği kolaylıkta boş kalamadığı zaman bu ikilinin bitiremediğini biliyoruz. 1400’de tek nefeslilk bir yarış da kolay kolay yapılacamayacağına göre önceliği bekleme atlarına verelim.

Demirbüken ,Ayza, Bedwulf  üçlüsüyle bu yarışı geçeceğim. Demirbüken ilk defa Bursa koşacak ama gezerek koşma konusunda bir problemi yok. Bekleme atları için grubun en sınıf ismi. Formunu yakalayan Ayza da ideal mesafesinde güçlü sprintiyle yarışın içinde olacaktır.

Bedwulf için çim koşmaz diyebileceğimiz net bir veri yok. Anne Alfunun tamamen bir çim annesi, sentetiği yapabildiğini biliyoruz. Yakın bekleme yarışına çok uygun gidişli bu yarışta Bursa’yı cazipleştirebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,7,8,4,5,1

2.Ayak: 2,6,,1,7,3

3.Ayak: 1,9,2,3,8

4.Ayak: 7

5.Ayak: 3,8,1

6.Ayak: 2,12,11,7,3


Cengiz Gürbüz