• 24 Kasım İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 4 ay, 3 hafta, 3 gün, 6 saat, 56 dakika, 30 saniye önce

İki aylık aradan sonra ikini yarışında toparlanma gösteren Zafer Meyanı bu seviyeler için güzel bir pedigriye sahip. Biraz daha nefes yaptığını da düşünerek çok şanslı buluyorum. Cazip bankoyla başlamak isteyenler için kesinlikle denenmelidir. Sıralamam şablonda.

 

Ana banko olarak Dolce’yi terih ettim. Yarış Okyanus Sisi, Dolce ve Mo Jıznı arasında. Moı Jıznı’yi son yarışında bildiğiniz gibi çok öne çıkarmıştım ve çok zorlanarak da olsa kazandı. O gün iki yüz metre lüt yaptığı Pedaliza ve bugünkü rakibi Dolce arasında bariz kalite farkı var. Dolce’nin kısa kumu Pedaliza’dan daha etkili. Sınır mesafesine çıkan Moı Jıznı’yi geçeceğini düşünüyorum. Okyanus Sisi de hem performans hem form durumu olarak Dolce’nin gerisinde, kazanmasını bekliyorum.

 

Rio Karnavalı ilk bakışta boş kalır görünüyor ve grup uygun, büyük ihtimalle kazanacak. Zemzemkız’nın üstüne girmesinden biraz çekindim.

Yeri olanlar önce Lady Hatun sonra Nişanlı Kız ve Sultanpelin yazabilir.

 

Dördüncü ayak Metal Fırtınası’nın eksik koşması halinde karışacak. Arası ve eksik işleriyle Metal Fırtınası’na güvenmemeyi tercih ediyorum. Kumu eksik görünse de, öne çıkmayı denerse Kekeç Bey çok koşacak, tipik arap atı inadına sahip ve boş kalırsa bu gruba uzun süre dayanacaktır. Sonra Celaliye ve Speedy Boy.

 

Tabelada Waıt For It, Baydöker ve Theworldismine ayırmıyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 9,,4,8,6,5,1,2

2.Ayak: 1

3.Ayak: 3,1,,2,4

4.Ayak: 2,3,5,1

5.Ayak: 5,1,6

6.Ayak: 11,1,2,3,4,5


Cengiz Gübüz