• 24 Kasım Urfa

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 5 ay, 2 gün, 12 saat, 48 dakika, 3 saniye önce

Archipelagos son yarışında düzlüğü önde görebilmesine rağmen direnememişti. Diyarbakır’ın kaba kumunu çok sevmediğini düşünüyorum, bir önceki yarış saha ıslaktı ve çok kolay kazanmıştı ama kaba kumda aynı yarışı yapmadı. Bugün Urfa pistine ilk defa çıkıyor, Urfa’nın kumu Diyarbakır’a oranla biraz daha hafif, benzer grupta çok şanslı olduğunu düşünüyorum ama tek yazmak içime çok sinmedi açıkçası.

Serimcan bu seviyeler için potansiyelli bir kısrak ve son yarışında düzelmeye başladığını gösterdi, iyi de yer tutabiliyor, önce onu yazalım. Yerini biraz aha erken alabilirse Tamzamanı ve Hastay’ın kızı Sonsevincek daha sonra değerlendirilebilecek isimler.

 

Dallıcalı yine uygun gruba tam mesafesinde çıkıyor, kazanmaya çok yakındır ama hem üçte üç yapamaz tereddütü hem bekleme atı olması tek yazma konusunda cesaretimi kıran detaylar.

Edadülüle çok çabuk bir kısrak, kaçak tek rakibi Tekfordungülü’ne oranla starttan daha iyi çıkabiliyor, grup da uygun, Dallıcalı’nın en ufak kapanmasında bitirebilir. Turna Şahini hem yeterli performansı hem çok iyi yer tutmasıyla ihmal edilmemeli. Turbojet’in son galobu kötü olmamış, canı isterse bu grubu çok kolay geçebilir, son olarak mesafesine çıkan Demiriz ve Ağa Osman ikilisini yazıp bırakıyorum.

 

Cash Out sanılanın aksine kısayı daha iyi koşuyor, bugün grup da çok uygunlaşmış, günün banko adaylarından bir tanesidir, ikinci banko arayanlar için en makul aday Cash Out gibi görünüyor.

Yeri olanlar Awful Score’u da yazabilir. Çok iyi duruma geldi ve yarış içi temposu da gayet iyi, Cash Out’u dışarıda tutarsak yarışın ağır favorisi olduğunu düşünüyorum.

Bu ikili üçüncü ayağa yeterli görünüyor, Agf tablosunda da oldukça öne çıkıyorlar ve gerçekten grubun önündeler.

 

Baba Abdullah son yarış sert gruptaki performansı bu grup için yeterli, zaten genel olarak da bu grubun bir adım önünde yarışlar koşuyor. Hafif tereddütlü başlamasının çok sorun olmayacağını düşünüyorum, yarışta çok tehlikeli kaçan bir tay yok. Kazanmaya çok yakındır, bankom Baba Abdullah.

 

Kırdemirkır, Laser Boy ve Mardınar grubun en kariyerli atları, son durumları da gayet iyi, öncelik bu üçlüde ve ayırmak risklidir.

Sokollu hafif uzun mesafeye rağmen çok iyi yer tutabilmesiyle yazılmalıdır. Bu tip orta mesafelerde daha kuvvetli gelebilen Zahan son tercihim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,9,10,4

2.Ayak: 6,11,8,7,12,2

3.Ayak: 2/5

4.Ayak: 2

5.Ayak: 4,5,7,8,10

6.Ayak: 7,8,6,3,2,4,5