• 24 Mayıs İstanbul ( Ekleme 2 )

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 10 ay, 3 hafta, 4 gün, 16 saat, 14 dakika, 6 saniye önce

Son ayak 14 ekledim. İkinci ayak 5 Çelebioğlu hakkında olumlu durumlar geliyor, çok geniş oyunlara eklenebilir.



Belalı Tumbul
Kaizbert destekli bir sürat orijinine sahip. Bursa’da işlerinin tamamını Rıza Cihan ile yapmış, iç start avantajıyla numarayı alıp kesmeme ihtimalini yüksek buluyorum zira yarışta onun kadar kesin bir sürat orijinine sahip tay yok. Yarışın net favorisi. Beyazüzüm’ün iç sahada yaptığı 1200 galobu muazzam görünüyor, eşgal olarak da kalın, hem sürat yarışını hem mesafeyi koşabilir bir görüntüsü var. Belalı Tumbul’a gelip hakim olabilecek tek isim olduğunu düşünüyorum.

 

Corcovado startta oyalanan Big Brown’a numarayı uzun süre vermez ama Big Brown ısrarını kesmeyeceği için kendi de bitiremez görünüyor. İkisini de eledim. Finesse çim kadar olmasa bile bu pisti de koşacaktır, ilk şansı Finesse’e veriyorum. Fetih Koşusu’nu pas geçip burayı hedefleyen Katma Değer en iddialı olduğu pistte koşacak. Başta bahsettiğim Corcovado – Big Brown ikilisinin birbirine ters yapısı, El Nino’nun bu pisti koşmaması, Finesse’in hafif pistten etkilenmesi;  tempo gibi hem yarış gidişi hem pistin özelinde lehine dönebilecek pek çok detay var. En az Finesse kadar iddialı olmasını bekliyorum.

 

Ulukız özellikle bu mesafelerde kaçabildiği zaman kesmiyor. Gizli ekürisi Umutlu, Ulukız’ı kendi haline bırakacaktır, kazanacağını düşünüyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 11,6,4,5,2,7

2.Ayak: 3,4,,5

3.Ayak: 4,8

4.Ayak: 5

5.Ayak: 5,8,1,4,,9,7

6.Ayak: 4,1,3,5,15,11,13,2,14

 
Cengiz Gürbüz