• 24 Nisan Ankara

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 11 ay, 3 hafta, 5 gün, 2 saat, 24 dakika, 54 saniye önce

İlk iki çim yarışında bekleneni veremeyen Haccal yüzde 1 lere kadar gerilemiş durumda.  Babası Kurtiniadis ve ikinci anne Rose Of Sheba sadece kumda koşabilen ve iyi koşabilen atlar verebiliyor.  İlk kum yarışında Haccal’ı gözden kaçırmayalım.

Onun dışında zor bir yarış, orijini iyi olup tecrübesiz durumda birden fazla tay var, çok at yazarsak daha doğru bir tercih yapmış oluruz.

 

Kırım Beyi’nin Sedatbey’i önüne alarak, belli noktaya tempoyu çok yükseltmeden gelecekleri bir yarış olacağını düşünüyorum. Beklediğim şekilde gelişirse, ikisi de yüksek yarış karakterine sahip SedatbeyKırım Beyi ikilisi beklemecileri yanlarına almadan sonuna kadar gelebilirler. Kırım Beyi’nin son yarışı fena değildi, Sedatbey’in bir adım önünde tutmakla birlikte hiçbir şekilde ayrım yapılmamasını öneriyorum.

Beklemecilerden terihim Ankara kumunu çok seven Boztepebeyi oldu. Erken süratlenen bir yarış olursa, Boztepebeyi’nin yukarıda bahsettiğim ikilinin hemen dibinde ve kolay şekilde virajı dönerek, kısa ve etkili sprintle çaldığı bir yarış olabilir.

 

Gümbürgümbür ve Kıng Serkan’ı kesinlikle ayırmıyorum. Boş kalan Gümbürgümbür çok ekstra bir atla koşmadığı sürece yazılmalıdır.

 

Kum yeteneği ve form durumu olarak grubun çok önünde olan Trança, son yarışına eşdeğer bir perormans gösterdiği takdirde bu grubu geçecektir, bankom.

Bol şanslar.

 

1.Ayak: 5,1,2,3,4,8

2.Ayak: 1,4,5,3,8,,6,2

3.Ayak: 2,5,3,4,1

4.Ayak: 5,6,1

5.Ayak: 1,3

6.Ayak: 3


Cengiz Gürbüz