• 24 Nisan Bursa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 11 ay, 3 hafta, 3 gün, 20 saat, 35 dakika, 28 saniye önce

Champs Bay kısa ara verdi, muhtemelen ufak bir problem geçirmiştir ama işleri yeterli ve iyi görünüyor. Son yarışında mecburen bekledi ve iyi koştu, artık sadece önde kolay kaçabileceği zaman ısrar edeceğini düşünüyorum, yakın beklemek bence Champs Bay için en uygunu. Bugün ısrarlı kaçan Harmandalı var, muhtemelen onun dibine yatarak koşacak. Harmandalı 1200 üzeri eksiliyor, Champs Bay’in hemen olmasa bile son iki yüze doğru ona hakim olup dayanacağını düşünüyorum, beklemecilerden Champs Bay’e sprint yapabilecek at göremedim, bankom.

 

Red Angel aslında bütün programın en ağır favorisi ama şehir, pist değişikliğinden etkilenebilir gibi sezgisel bir şüphe var içimde. Boş kalacak Marmaray başta olmak üzere Zappa, Yıldırım Şah ve Archman sıralamam. Marmaray'ın bugün en azından ikincilik şansını yüksek buluyorum, normal ikili için denenebilir.

Yazdığım atar Red Angel’ın sadece şehir değişikliğini yadırgaması ihtimali içindir, güç olarak hiçbiri rakibi değil. Kayıpsız geçmek için tek yazıp misli bir oyun da yapılabilir.

 

Köstebek bu bitik ve mesafe özürlüsü grupta net favoridir. Rakiplerine göre daha istikrarlı ve mesafe tutabilen Volgabey kızı Şansı Bol’u da yazıp iki at yeterli buluyorum.

 

Kara Şimşek’in start probleminden ötürü Edgardo olmadan yapamadım. Barrera müsaade eder de boş kalabilirse Selahattinbey yarışın sigortası.

 

Cankardeşler’de biraz kral çıplak durumu olmaya başladı. Kumda da eskisi kadar dominant değil. Zaten mücadele gücü hiç yok, biraz sıkıştırabilseler kaybedecek ama henüz Egebeyi hariç yarışı o pozisyona getirebilecek at çıkmadı. Bugün Embir Han olmayıp da Kadhan’ın boş kalacağına emin olsaydım Kadhan’ı tek yazacaktım. Yine de Kadhan denemesi yapılabilir. Kısa kumda boş kalan Kadhan en az Denizim’in çimi kadar tehlikelidir. Yazmışken Yılmabaşar’ da diyerek bugün Cankardeşler’i geçmeye çalışalım.

 

Not: İkinci tek için ilk seçenek olarak, startta kalsa da yarışını koşan ve Bursa’nın hafif kumunu çok seven Kara Şimşek öneriyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1

2.Ayak: 1,,8,5,7,3

3.Ayak: 4,3

4.Ayak: 3,,2,5

5.Ayak: 2,6,5

6.Ayak: 2,8,15,9,10,6,13,17,11

 

Cengiz Gürbüz