• 24 Ocak Adana

Ekleme Zamanı : 1 yıl, 2 ay, 5 gün, 2 saat, 14 dakika, 52 saniye önce
Golden Storm'un1200 metrede bitirici bir düzlük vitesi var. Her türlü yarış gidişinde doğrudan kazanmaya koşacak. Anadolu Edası stili rakipleri olmasına karşın devamlılığı ve sürati en etkili isim. Ön tarafı doğru yönetebilir hele de ellenmeden numarayı alırsa yine çok şanslı. Etkili mesafesinde Bojack yazıp bırakabiliriz. 
 
Tigris'in oğlu Tekin Ağa son yarışında yavaş yavaş ısınmaya başladığını ortaya koydu. Yarışı kolay kabul etmesi, anne hattının karakteriyle düşünüldüğünde çok önemli bir gelişim parametresi. Cazip atlar içinde günün bir numaralı ismidir. Kaba kumu eksik açıkça olsa da süratiyle bir yerlere gelen Mamba Mentality'den kazanıcı bir performans gelebilir. Qualızto çok iyi idman programıyla geliyor. Düzlükte güçlü parlayan bir tay olmasını bekliyorum. Mutlaka yazmalıyız. Fena olmayan ilk yarışıyla Winner Of Day son tercihimdir.
 
King Berkay için kader anı ilk yüz metre. Bu mesafede başa çıkabilirse rakipsizdir. Kriz senaryosuna pek güvenmesem de üstün süratiyle start sonrasını istediği kıvama getireceğini düşünüyorum, bankomdur.
 
Bol şanslar...
 
 
1.Ayak: 5,7,10
 
2.Ayak: 9,5,7,11
 
3.Ayak: 2,1,5,4,6,9
 
4.Ayak: 3 (King Berkay)
 
5.Ayak: 5,1,7,4,3
 
6.Ayak: 1,2,3,6
 
 
Cengiz Gürbüz