• 24 Ocak Adana ( ekleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 ay, 4 gün, 20 saat, 16 dakika, 17 saniye önce

Ikinci ayak Ocean Seraph ekledim.


Blue Moonlight
’ı son yarışında da aynı grupta tek önermiştim ve kolay kazandı. Ne Senoş’a ne See You Again’e 1500 ve üzeri mesafelerde kaybedecek görüntüsü yoktu ki kumu eksik olmasına rağmen bu yarışları yapıyor. Yaza sağlam getirebilirlerse, özellikle uzun çimde mutlaka sınıf bir koşu kazanacağını düşünüyorum.

1900’e uzayan mesafede, aynı rakipleri yine geçmeye çok yakındır, bankom. Lady Tulpar’ı uzunda hiç tutmadığımı da belirteyim. Blue Moonlight eksilirse tek rakip See You Again tutuyorum.

 

Mastar Kızı ve Canpetek uzunda eksiliyorlar, yine de Mastar Kızı’nı yazalım, ciddi bir kumaş farkı var. Külünk Sultan hem mesafeyi koşabilmesi hem de uygun grup faktörüyle grubun bir numaralı atı, yedili plaseye kesin tek olur tutuyorum. Ezgili yine boş kalır, onu yazalım. Sherman Oaks, Bengun sigortalar.

 

Özellikle Tek Zulut’un Sedatbey’den dolayı boş kalamayacak görünmesi Yoldaş’ı öne çıkarıyor. Kalan gruba zaten çok kolay hakim olabiliyor. Kazanmaya oldukça yakındır, misliler için tek düşünülebilir.

Bir şekilde öne gelebilirse diyerek Tek Zulut’u da yazıp yeterli görebiliriz.

 

Hot Chocolate geri gitmiş görüntüsüne rağmen bu grubun her zaman favorisi. Kozbeyi yine boş kalacak, eğer kısa olsaydı bana göre yarışın favorisiydi ama uzunu kısa kadar iyi değil, kesin yazalım. Oğlum Berat ve Divine Heart yarışın sigortaları ki inşallah Divine Heart kazanır.

 

Baba Ahmet’in startta kalma olayını epey abartması 1300’de sorun yaratabilir, Asaletli de Mirzalağa’dan dolayı boş kalamaz, Berrak ve aşırı boş kalması ihtimaline karşı Mirzalağa ikilisini de yazıp Baba Ahmet’in takılmasını bekleyeceğim. Zor gibi göründüğünün farkındayım ama çok favori çıkmış, denemeye değer.

 

Sagami ikinci olduğu Şart-1 yarışın yıldızıydı. Sonlardaki inanılmaz dolu görüntüsü, düzlükte defalarca kapanması vs. çok ümit veren bir yarış koştu. 1500’e çıkan mesafede kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum. İsmi de çok güzel, bilenler bilir (:

Mortodela ve Miss Petek’in oğlu Mountain Eagle ikilisini de yazalım, yeterlidir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2

2.Ayak: 2,1,3,6,7,5

3.Ayak: 6/4

4.Ayak: 3,8,4,2

5.Ayak: 2,1,5

6.Ayak: 7,5,6

 

Aşırı Misli

2 / 2,1,3,6 / 6 / 3,8 / 3 / 7