• 24 Ocak Bursa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 3 hafta, 4 gün, 15 saat, 17 dakika, 38 saniye önce
Abbasoğlu, Junior Dancer'ın çıkıp bitirmeyi hedeflediği son yarışını tamamen yarış gidişinden kaybetti, öne çıkamadığı zaman bir tık eksik koşacağını ve özellikle 1200'de süratli atların yanında tek yazmanın tehlikeli olduğunu böylece görmüş olduk. Bugün öne sorunsuz düşebileceği bir yarış koşacak ve bitirmeye çok yakın, ikinci tek olarak düşünülebilir.
 
Lıon Melody pedigri beklentisini henüz karşılayamamış bir tay. Lıon Heart, Vıctory Gallop / Nazluş gibi üç tane birinci sınıf ve baskın kumcuyu barındırdığı pedigrisinin çeyreğini bile koşmadı. Biraz geç toparlayan bir isim olduğu için 1400 - 1600 arasını yarış kazanması için daha uygun buluyorum. Sumel Han'a kaybettiği son yarışında biraz daha kuvvetlenmiş ve kuma alışmış göründü, Abbasoğlu'nun son yüz elli civarı yakınına gelebilirse o noktadan sonra rakibinden daha şanslıdır. Yeri olanların Lıon Melody'i de yazmasını öneririm.
 
 
 
Lexıngton Fire tehlikeli bir favori, gücünü kabul ediyorum ama istikrar ve yarış stili olarak hiç güvenilir değil. Temponun dengeli olduğu, biraz yarış karakterine de ihtiyaç duyacağı bu tip az atlı yarışlarda dirençli bir ata karşı zorlanabilir.
 
Hercules ön gruba erken tutunabildiği her zaman gücünü ve yarış karakterini çok etkili kullanabilen bir at. Düzlükte Lexington Fire'ın biraz bile yanında kalmayı başarabilirse ciddi rakip olacağını düşünüyorum. Boş kalacak Dymaxion son dönemde seviyesinin bir tık altında kalsa bile düzlüğe kadar kontrol edeceği bu yarışta direnç gösterecektir.
 
Geriden gelen bir atın Lexiongton Fire'ı ayırabileceğini düşünmediğim için onun önünde gidecek ve yarış karakteri olan atlara şans verdim.
 
 
 
Batmanaslanı günün en net favorisi. Bu gruba 1400'de geçileceğini kesinlikle düşünmüyorum, bankom.
 
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 3,1,2,4,5,6,7,9,10
 
2.Ayak: 2,4,3,7,,6,10
 
3.Ayak: 2,,3
 
4.Ayak: 4,3,2
 
5.Ayak: 1
 
6.Ayak: 1,5,2,3,4



Cengiz Gürbüz