• 24 Şubat Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 1 ay, 3 hafta, 2 gün, 9 saat, 2 dakika, 40 saniye önce
Didanoto'nun ilk yarış performansı son iki yüz hariç fena değildi. Uzun süre dolu kantarma gelebilmesi 1400'de işini biraz daha kolaylaştırabilir, favorim. Aradan dönen kumcu pedigrili Lady Steel son yarışı kadar koşabilirse en az Didonata kadar şanslı. İlk yarışında beklentinin altında kalan Gold Drops'dan bugün bir çıkış gelebilir. Kumaşı olan taylar yarış gördükten sonra ölçüsüz değişimler gösterebiliyor, bu grupta yazılmalı. Fairlanda'nın kızı Smıley Mountain ve tecrübesiyle Yarışınkızı daha sonra şans verdiğim taylar.
 
 
 
Bildenhan için 1200 tehlikeli bir mesafe. Yarışın hiçbir yerinde rahatlama şansı yok ve bu tip bir yarışta bocalayabilir. Parpali, Gökkurt, Başpehlivan ve Asaletli yazarak para arayacağım yarış için burayı tercih ediyorum.
 
 
 
Ulrike'nin çıkışından sonra banko tercihim Perfect Candal oldu. Üç koşusunu da izlerseniz atın gelişimini göreceğinizi düşünüyorum, bu seviyeler için sadece biraz kondisyona ihityacı vardı, gördüğü iki yarış ve Ulrike'nin çıkmasından sonra kazanabileceği şartları buldu. Yirmi bir günlük arada üç tane güzel iş yapmış ve biraz daha iyi duruma geldiğini düşünebiliriz, bankom.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 3,11,2,1,4,5,8
 
2.Ayak: 3,8,6,10,13
 
3.Ayak: 1,3,4,6,2
 
4.Ayak: 1,2,,5
 
5.Ayak: 8
 
6.Ayak: 4,5,6,10,14


Cengiz Gürbüz