• 24 Şubat İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 1 ay, 4 gün, 11 saat, 5 dakika, 10 saniye önce
İstanbul'u epey çalışmama rağmen yüzde yüz içime sinen bir tek bulamadım. Maiden yarışlarda ilke kez koşacak atlara güvenemeyip onların yanında diğerlerini de risk edemediğim için tek bulamadım. Akkula ve Binbir arasında net bir ayrım yapamıyorum, ilk ayak denk görünüyor, Lady Derya'nın boş kalacak olması Hard Gold'u zorlayıp erken ürümesine sebep olabilir ki bu Yağmurun Fısıltısı'nın da şansını arttırıyor. Ayza'nın çıkacağı söylentisi var, şimdilik yokmuş gibi davranıyorum, çıkmazsa şablona ekleyeceğim.
 
 
 
Master Patrick özellikle son koşusunda kazanacak seviyeye geldiğini gösterdi, aprantisi doğru bekleyebilirse mesafenin de biraz daha lehine dönmesiyle iyi koşacaktır. Oddjob beraber koştukları son yarışlarında Altın Akar'ın düzlük ortalarındaki etkili yürüyüşüne karşılık veemediği için sonlarda çok yaklaşmasına rağmen rakibini yakalayamadı, bugün mesafe Oddjob'un lehine değişiyor, dolayısıyla Oddjob'u yazıp Altın Akar'ı yazmıyorum. Aradan çok iyi bir yarışla dönen Teen Wolf orta mesafede ciddi bir sentetik kabiliyetine sahip, biraz nefelendiyle kazanıra girecektir.
 
Gaddara'nın şansı yok diyemem ama öne aldığım üç atın da gerisinde bulduğum için teksiz şablona sığdıramadım.
 
 
 
Başta da bahsettiğim gibi Reisoğlu'nun uzunda kısadaki kadar sert gelemeyeceğini düşünüyorum. Ebrar genel olarak çok sınıf taylar verse de hepsinin uzunu kısaya göre zayıf. Süratli sprint yapan Reisoğlu yarış tarzı itibarıyla da bence Ebrar'ın uzunu zayıf yavrularından biri olmaya aday.
 
Akkula'nın mesafeye olumlu veya olumsuz belirgin bir tepki vereceğini sanmıyorum, kısada ne koşuyorsa uzunda da bence aynısı olacak. Reisoğlu'nun eksik koştuğu bir yarışta, Kocakaya faktörüyle beraber düşünüldüğünde Akkula'nın şansı çok yüksek.
 
Binbir'in tempo ve sprint özelliğini her mesafede uygulayabileceğini düşünüyorum, bu kadar boş kalacağı bir yarışta yazmamak olmaz. Kısada iki giderek bu grubu geçtiği yarışı hepimiz hatırlıyoruz.
 
 
 
Gündüzeli tercihiyle Lady Derya'nın öne yürüyeceğine emin olabiliriz. Çabuk kesmemesi Hard Gold'u zorlamakla beraber yarışı bekleme atlarına da uygun hale getirebilir.
 
Yağmurun Fısıltısı ve bu seviye bir yarışı olmasa da özellikle kısada kayda değer gelişim gösteren Karaheves diğer tercihlerim.
 
 
 
Surrogate'nin idman durumu, pedigrisi, fiziği gruptan çok farklı görünüyor, bankoya ihtiyaç duyanlar Surrogate'i değerlendirebilir.
 
Surrogate gelirse canı yanmama lüksü olanlar için şablona dört tay daha ilave edeceğim. Maiden koşan bir tayın yüzde ellinin üstünde çıkması taşıdığı riskle birlikte düşünüldüğünde cazibesi de olan bir durum.
 
Bol şanslar...
 
 
 
1.Ayak: 1,8,6
 
2.Ayak: 4,2,7,8
 
3.Ayak: 5,1
 
4.Ayak: 6,1,3,,2
 
5.Ayak: 8,10,11,9
 
6.Ayak: 10,,4,2,7,8


Cengiz Gürbüz