• 24 Şubat Kocaeli ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 ay, 2 gün, 5 saat, 39 dakika, 40 saniye önce

Yedili Ganyan 12.198 TL


Yedilinin ilk ayağına Yağmurum da yazılır.


Yedilinin ilk ayağında Mütekamil – Hendek Prensesi.

 

Şahhisar ve Arslanbaş son yarışlarında iyi koştular, grup da çok uygun, ayırmayalım. Amcabeykaya çok istikrarsız ama yarışını yaparsa tehlikelidir. Kırkpınar’ın kardeşi Barbut da uzayan mesafede ve bu kadar zayıf grupta denenebilir. Demirkazık diye Bedri’yi de yazalım.

 

Veliaht son yarışında anormal geri geldi, uzunu eksik olsa da o kadar geri gelmesini mesafeyle ilgisi olmadığını düşünüyorum. Sorunsuz koşacaksa favoridir. Mesafesine çıkan Kostanay da yazılır. Oğlum Ozan, Beaugazon ve Hercules daha sonra. Beaugazon iyi koşabilir, virajla beraber Konıgin’i kolay sıyırabilirse düzlüğe avanslı çıkma şansı var, deneyelim. Son sırada Leo.

 

Yıldızhan Star beklediğimden fazla favori çıkmış, apranti yarışıdır, otuzlarda kalır diye düşünmüştüm ama herhalde gazeteler çok üstüne gitmiş. 

Yıldızhan Star bu grubun çok üzerinde, iyi duruma da geldi, kazanmaya çok yakındır.

 

Jettay Astana’nın çıkmasıyla çok uygun gruba kaldı, ekürisinin de şansı çok yüksek. Adalson’a mesafe uzun, War Lord’un kaba kumu felaket. Eküirler kazanmaya çok yakınlar.

Cazipleştirmek için, War Lord çok boş bırakırsa diyerek Adalson ile bir deneme yapılabilir.

 

Beşinci ayak gelmiş geçmiş en zayıf Maiden yarışlardan biri. Risk ederek Dede Doruk’u tek bırakmaya karar verdim, şablonun ayırt edici kısmı Dede Doruk bankosu olacak, üçüncü at çıkıyor, mislileri cazipleştirebilir.

Mag Bey’in hem son yarışları çok bozuk hem de uzunda gitmez bir hal seziyorum. Çetinbaba çok kötü bir tay, Recepcan da öyle. Dede Doruk’un potansiyel olarak bu ikiliden, mesafe sayesinde de Mag Bey’den önde olduğunu düşünüyorum, risk edilebilir.

 

Son ayak sıralamam şablonda.

Bol şanslar..

1.Ayak: 2,4,1

2.Ayak: 6,2,1,3,4

3.Ayak: 1,3,2,7,10,8

4.Ayak: 8

5.Ayak: 1/2

6.Ayak: 4

7.Ayak: 1,7,6,4,3


Cengiz Gürbüz