• 24 Temmuz İstanbul ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 8 ay, 3 hafta, 5 gün, 18 saat, 53 dakika, 31 saniye önce

Numarayı alma ihtimaline karşı Golden Pass; pist faktörüyle Silver Wolf eklenmiştir.

Yarış koştukça gelişecek görünen, Big Brown’un kardeşi Big Name için grup çok uygun görünüyor. Mesafe, sürat yapıp tehlikeli olabilecek, iş yarış karakterine döndüğünde gücü sınırlı atları da elemeyi kolaylaştırıyor. Kazanmasını bekliyorum.

 

After Forever beklentinin çok sütünde bir mesafe yarışı koştu. O atlar ve bu grup arasında 2 saniyeye yakın sınıf farkı olduğunu düşünüyorum. Vasily, Mortodela süratiyle yarış ön grubu da zorlayıcı gelişecektir. Yarışın net ve ağır favorisi After Forever.

Lıons Rose’un özellikle son koşusu dikkate değer. İki aylık aranın ardından eşgal olarak farklılaştığı gibi mesafe kalitesini de geliştirmiş görünüyor. Yakın bekleme koşarsa, kilo avantajıyla birlikte After Forever’ı zorlama konusunda en tehdit edici isim olduğunu düşünüyorum. Sonra Glen yazılabilir.

 

Oğlum Eren öne düşebildiği 1200 – 1600 yarışları, mesafe uzadıkça kalitesi biraz azalsa da son derece bitirici koşabiliyor. Bu grup Ankara yarışlarına göre bence daha uygun ve çok kolay şekilde öne düşecek. Biraz kilo biraz mesafe soru işareti oluştursa da bu grupla boş kalacağı yarışta kalitesine inanıyorum, ikinci bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,1,3,4,5,7

2.Ayak: 1

3.Ayak: 3,9,1

4.Ayak: 3,6,5,4,7

5.Ayak: 2

6.Ayak: 1,4,2,7,11,,12,5,6


Cengiz Gürbüz