• 24 Temmuz İzmir

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 9 ay, 2 gün, 4 saat, 8 dakika, 48 saniye önce

İlk ayakta İzmir’in yerleşik kısa mesafe yarışına uyum sağlamış, sonuç alabilen atların iç start çekmeleri önemli. Eleme imkanı veren bir yarış olduğunu düşünüyorum. Yerini çabuk alma şansı olan World Fast’i geçmek için ekstra performans gerekli ve o ekstra performansı aramak bu yarışın rehberi olmalı.

Holosko’dan nihayet kurtulan King Of Utkun, numarayı daha kolay alabileceği şartları buluyor. İdeal mesafesinde bu kez ciddi bir bitirme şansı var. Khan Of The Sea iyi yerde beklemesinin karşılığını güçlü bir düzlük koşarak gösterecektir. World Fast’in karşısında durabilecek atlardan biri. Çakırın Kızı’nın kısalan mesafeye olumlu tepki vereceğini düşünüyorum. Son şansı ona verdim.

Bankom beşinci ayakta Bana Müsade oldu. Ters viraj dönmekten müteessir olacağını düşünmüyorum. Kocaeli deneyimi var, viraj alışı gayet düzgün ve kontrollü. Öte yandan, ön tarafından arkasında çok kolay pozisyon alabilmesi ve hamle yaptığı an yarışa hakim olması İzmir çiminde ve 1200 metrede çok önemli. Bana Müsaade bu yeteneğini optimum 1200 metrede kullanıyor. Kazananın düzlük başında şekillendiği bir pistte bu özelliğini daha bitirici kullanacaktır. Dişine göre rakipler yanında bankomdur.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,11,9,3

2.Ayak: 1,9,10,12,5,11

3.Ayak: 3,2,6,5

4.Ayak: 2,3,4,6,8,1

5.Ayak: 3 (Bana Müsade)

6.Ayak: 3,5,7,9,11


Cengiz Gürbüz