• 25 Aralık Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 ay, 4 gün, 1 saat, 23 dakika, 28 saniye önce

Yedilinin ilk ayağı Berkuk çok önde tutuyorum, tek düşünülebilir. Kapalısı 4 ve 8 de yazılabilir.

 

Ünlüoğlu ideal mesafesinde uygun gruba çıkıyor, Ataştacus dışında çekinecek bir rakip göremiyorum. O da Düldülbir’den dolayı boş kalamayacak gibi görünüyor, Düldülbir de yarış içinde çok seri bir at.  Ayrıca Wave Runner da kaçabilir.

Sonuç olarak Ünlüoğlu yakın bekleyerek bu mesafede bu grubu geçmeye çok yakın görünüyor. Hem yarış gidişi hem mesafe hem grubun uygun olmasıyla Bahather da yazıp iki atla ilk ayağı geçelim.

 

18 yarıştır Maiden kalan Nadide Sultan’ın yüzde 60 çıkacak bir yanını göremedim, yıkmayı denemek daha mantıklı.

 

Hot Chocolate için bu grupta rakip yok. Oğlum Berat’ın kaba kumu çim gibi değil, Euphrates’in durumu rezalet, diğerlerinden bahsetmeye gerek yok. Hot Chocolate kazanmalı. Dıvıne Heart ikinci olabilir, sıralısını denemekte fayda var.

 

İbra’nın son yarışını beğendim, sert grupta o hantal halinden kurtulmuş bir görüntüsü vardı. Bugün uygunlaşan grupta kazanmaya çok yakın görünüyor. Seboş, Sharman Oaks ve kilosuna rağmen boş kalınca deliren ve bugün kaçaksız yarış yakalayan Ezgili üçlüsünü de yazıp geçiyorum.

 

Pedigrisinin aksine uzunu da yadırgamayan Cochabamba yine benzer grupta çok şanslı görünüyor. Splendor son yarışında Cochabamba’ya kaybetse de bu sefer Botan Vadisi yok ve daha idareli gideceğini düşünüyorum, bugün rövanşı alabilir. İki at rakiplerinin çok önündeler.

 

Not: Adana’da genel itibarıyla kuru kalabalık gibi görünen bir program var. İlk ayak ve son ayakta kağıt üzerinde çok öne çıkan atlar var, Hot Chocolate da bunlara eklenince program biraz tatsızlaşmış gibi. Yine de Nadide Sultan’ı geçebilirsek en azından 300 – 500 civarı bir para verebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,6

2.Ayak: 11,2,1,3,4,5,6,10,12,15,16

3.Ayak: 5,1,8,9,7

4.Ayak: 5

5.Ayak: 8,5,10,1

6.Ayak: 9,3