• 25 Aralık Bursa ( Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 3 ay, 4 gün, 55 dakika, 26 saniye önce

Hürsev'in çıkmasıyla alternatif banko ilk ayak Olgun Kız'ı tercih edebilirsiniz.




Olgun Kız, kum özelinde konuşursak bu mesafelerde özel bir sürate sahip. Joker’in güçlü bir kısraktan verdiği, tecrübe kazanıp etkili koşabildiği bir stil yakaladığı zaman bu tip gruplara çok kolay hakim olabilecek bir tay. Bugün son koşusunda olduğu gibi öne gitmeyip biraz sabırlı koşarsa bence yine kazanacak.

Olgun Kız’ın ön gruba hakim olacağını düşünüyorum, dolayısıyla öne giden tayları yazmadım.

Rakipleri geriden etkili yürüyebilen Bukefalus ve ikidir kötü koşmasına aldanılmaması gereken, bence gelebileceği yarışı hisettiğinde etkili koşacak, ideal mesafesi bu olan Gül Yeleli.

 

Üçüncü ayakta Hürsev ve Babamenduh mutlaka yazılması gereken isimler. Hürsev formda olduğu dönemi yakaladı, düzlükte arttırma kabiliyeti yüksek, ön gruba hakim olabildiği zaman direkt sonuca giden bir at. Son koşusunda en iyi haline yakındı, bugün çok etkili olacaktır. Babamenduh için çok uygun bir yarış gidişi var, boş kalır görünüyor. Bir süredir etkisiz olsa da böylşe bir yarış yakaladığı her zaman tehlikelidir. Grup da gelebileceği gibi. Birkaç isim daha yazıp sağlama alacağım ama Hürsev’i tek oynayamadığım için biraz huzursuzum. Genel olarak kurgu biraz limit üstü,  ell altmış lira civarı kurgulara Hürsev tereddütsüz tek yazılabilir.

 

Bankom beşinci ayakta Lord Admiral. Sağlam bir tek olduğunu düşünüyorum. Yarışını her yerini aktif koşabiliyor, uzun aksiyonlu, etkili bir tempoya sahip.  Grup içinde istikrarlı taylar olsa da Lord Admiral’in kum yeteneği net olarak bu gruptan farklı. Kazanmasını bekliyorum.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 9,,7

2.Ayak: 7,12,1,6,5,3

3.Ayak: 4,11,7,1,3,8

4.Ayak: 6,2,7

5.Ayak: 4 ( Lord Admiral )

6.Ayak: 9,1,5,11,2,8,12,4


Cengiz Gürbüz