• 25 Ekim İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 5 ay, 4 hafta, 1 gün, 11 saat, 32 dakika, 33 saniye önce

Pazar günü koşan bir tay özelinde Astrakhan’ın aygırlığından ümitli olduğumu söylemiştim. Bugün, şimdiye kadarki tayları arasında en elit kısrak Resume’den olma erkek yavrusu Aruv Bala koşacak. Sürat uyumu ve kalite anlamında şahane bir pedigri, düzgün start alabilirse kesin ikili yapacağını düşünüyorum.

Bir Batı Garajı yavrusu için gayet süratli görünen Urla Fırtınası ve kabiliyetli sprinterler veren Hernando Kızı’nın yavrusu Last Hernando idman pistinde şahane görüntüsüyle şans verdiğim diğer isimler.

 

İkinci, üçüncü ayak, pist durumunun da etkisiyle plase sonuç çıkarmaya çok müsait, net bir sıralamam olmadığı için yorum yapmıyorum, şablondan bakabilirsiniz.

 

Whire Fire son yarışında bu gruba hakimiyetini net olarak gösterdi, normal şartlar altında kaybetmemesi lazım, bankom.

 

Eğer Stallin Falcon’a güvenilecekse yarışın çok iyi okunması lazım. İstediği şartları yakaladığı zaman üst grupta çok koşan, aksi halde yarışa çabuk küsen bir yapısı var. Bugün, öne kolay gelebilirse bu gruba kaybetme ihtimali hiç yok. 2800 start yeri tam viraj üzerinde ve bildiğimiz üzere Stallion Falcon’un hafif bir start problemi var. Muhtemeln start verildikten sonra grubun en gerisinde kalıp yol arayarak öne yürümeye çalışacak. Bu esnada Dymaxion, numarayı alma düşüncesi almasa bile üç dört boyluk bir avans yapabilir ki o noktadan sonra yarış Stallion için zorlaşabilir. Yine de iki tekli kuranlar bu riski almalı.

Sağlam oyunlara, ağır çime yatkın bulduğum ZümrüthanRyan Arel ikilisi ve Khan Of Ghost arkası ikinciliği kadar koşabilirse Depository yazılabilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,7,10

2.Ayak: 8,9,2,6,5,3,4,1

3.Ayak: 4,1,3,7

4.Ayak: 4

5.Ayak: 5,,3,2,7

6.Ayak: 14,10,9,2,7,12,11


Cengiz Gürbüz