• 25 Eylül Adana

Ekleme Zamanı : 1 yıl, 6 ay, 4 gün, 1 saat, 30 dakika, 45 saniye önce
Ön tarafta yalnız kalma şansı yakalayan Alraziye, kilo dezavantajına karşın hepsinden önce düşünülmelidir. Hayırlı Kız bu yarışa kariyerinin en iyi formuyla geliyor. Son koşusunun start çıkışında jokeyi gözlüğü çok geç çekti. Kısrak buna rağmen düzlüğü kazanır duruma getirdi fakat yakın ara kaybetti. Bugün kulvar avantajıyla öne yakın ve bariyere sıfır bekleme şansı var, kesinlikle yazılmalıdır. Yavaş yavaş sezona ısınmaya başlayan Moana, Mücahit'in binişiyle ihmal edilmemeli. Üç ata güveniyorum, başka yazmayacağım.
 
Bankom ikinci ayakta Fast One oldu. Tayın babasını takip eden bir çim kumaşı var ve takı değişikliğiyle bu son yarışında açıkça ortaya çıktı. Üçüncü kalmasına karşın yarışın en iyisiydi be bugünkü rakiplerinin tamamından daha nitelikli bir duruş ortaya koydu. Yürüyeceği yeri bu kez doğru seçerek daha bilinçli bir jokey katkısı alacaktır. Etkili mesafe, uygun rakipler ekseninde günün en ideal banko tercihi olduğuna inanıyorum.

Lemis'i zaman zaman yüksek çıkışlar gösterebilen Okçugüzeli/Narlıdere ekürileri, Ihlamur Çiçeği ve Şekerli Yıldızı ile yıkmayı deneyeceğim. Beşinci ayakta Didiruba ve Glowmane ikilisi açıkça yeterli görünüyor.

Bol şanslar...


1.Ayak: 2,5,10

2.Ayak: 11 (Fast One)

3.Ayak: 2,8,1,3,4

4.Ayak: 3,9,2,4

5.Ayak: 1,8

6.Ayak: 6,3,9,4,2,5,10


Cengiz Gürbüz