• 25 Haziran Bursa ( Cengiz )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 9 ay, 3 hafta, 4 gün, 3 saat, 16 dakika, 19 saniye önce

Zaman zaman Bursa programında şablonunu yayınladığım sevgili kardeşim Oğuz bugün de yorumlarıyla yardımcı olmaya çalışacak. Anasayfa tahmin bölümden yorumlarına ulaşabilirsiniz.

 

Bursa programı tamamen Tomiris’e bağlı. Tomiris kazanırsa bu program maksimum sekiz yüz - bin civarı verecektir. En iyi ihtimalinden söz ediyorum. Invısıble Woman’dan ötürü kolay kaçamayacak oluşunun yardımıyla yıkmayı deneyeceğim ama geçileceğine dair çok da umutlu olduğumu söyleyemiyorum.

 

Kariyerine baktığımızda Adilabi’nin boş kaldığı hemen her çim yarışında, kilodan, rakiplerden bağımsız şekilde kazandığını veya çok zor geçildiğini görüyoruz. Bursa’da kazandığı son koşusunda inanılmaz zor bir yarışı kurtarmıştı. Yarış boyu Turgut Reis ile uğraşıp bir ara geri düşmesine rağmen düzlükte tekrar gücünü gösterip Özdamar gibi güçlü bir ata direnmeyi başardı. O tip bir yarışı kazanabilmek bence altmış bir kilo ile koşmaktan çok daha zor. Uygun ve kaçaksız grubu yine geçeceğini düşünüyorum, bankom.

 

Kum performansı, sprint yeteneğiyle gruptan farklı duran Mahperverkız için mesafenin uzaması da avantaj görünüyor. Kazanması yarışın en normal sonucu.

Göldem ve Dünür öne kolay düşebildiği zaman etkili yarış yapabilecek görüntüdeler. Özellikle Göldem çok uğraşmadan numarayı alabilirse, temposunu dağıtabilme özelliğiyle günün cazip sonuçlarından birine imza atabilir.

Tamerinoğu katkısıyla kumda iyi görünen Energin, Dünür – Göldem ikilisinin muhtemel bir erken süratini değerlendirebilecek, grup içinde yakın bekleme yapabilmeye en uygun isim. Onu da yazıp toplam dört tay tercih ettim.

 

Tomiris ve İnvisıble Woman süratinden yazımın başında bahsetmiştim. İnvısıble Woman, Tomiris’in en ufak boşluğunda bu yarışı bitirebilir. Rakip olarak önce onu yazalım. Sonra Lıon Flag, Super Steel, Buse Kızı.

 

Çime çıkınca iyi bir handikap atına dönüşen Heveskar son ayağın tartışmasız favorisi. Hacıvat’ın son yarışı kıpırtılıydı, biraz daha iyisini yapabilirse Heveskar’ın en ciddi rakibi. Geçen sezon mesafeci görüntü verip İstanbul’da zaman zaman iyi işler yapan Mimarhan bombamız olsun.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,7,1,3,5,2

2.Ayak: 4

3.Ayak: 4,1,2,3,5,8,6

4.Ayak: 2,7,4,5

5.Ayak: 2,,3,1,5,9

6.Ayak: 7,3,9

 

Cengiz Gürbüz