• 25 Haziran Bursa ( Oğuz )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 9 ay, 3 hafta, 3 gün, 23 saat, 31 dakika, 8 saniye önce

Koşacağı en ideal pist ve mesafesinde olan Borantay, Ankara’da kazandığı koşudan sonra İstanbul sentetik pistinde sert rakipleri ardında yaptığı etkili sprintiyle de beğeni topladı. Yarışı kazanan Yenilmez’in sadece üç boy arkasında altıncı bitirdi. Bugüne baktığımızda sıklet avantajının yanı sıra yarışın süratli gitme olasılığı da yüksek. Bursa pistine yadırgamazsa etkili düzlük sprintiyle kazanmasını bekliyor, alternatif banko olarak öneriyorum.

Beklediğim yarışı yapamaması durumunda, çimde daha iyi olduğunu düşündüğüm ve önde dirençli olmasını beklediğim Jettay kazanabilir. Yuvasına dönen Bay Jak ve statta çok oyalanmadığı takdirde, son yarışını beğendiğim Kral Ege rakipleridir.

Ağır sıkletli safkanları bugün için tutmuyorum.

 

Dünür, Göldem, Energin ve Çok Yakın’ın süratlendireceği koşuda, son iki çim yarışında etkisiz kalan ve kuma dönen Mahperverkız’ın sprintini yapabilmesi durumunda Karatepeli önünde kazanmasını bekliyor, banko olarak öneriyorum.

 

Kalitesiyle bu grubun çok üstünde olan Tomiris’in kazanması normal sonuç olacaktır. Yanına rakip yazmamın tek nedeni İnvısıble Woman son uzun mesafeli yarışında Tomiris’den numarayı alıp son üçyülere kadar direnç göstermesi oldu. Bugün için nasıl bir yarış olur kestirmek zor. Tomiris kafayı alırsa bu rakipleri kolay geçecektir. İki giderse zorlanabilir. Yüzde 70 ler gören Tomiris’in yanına İnvisıble Woman’ın yazılması taraftarıyım.

Geniş oynayanlar Super Steel, Buse Kızı, Lıon Flag yazabilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,,6,5,8

2.Ayak: 8,4,10,7,11

3.Ayak: 4,6,1,3,8,2

4.Ayak: 2

5.Ayak: 2,3,,5,9,1

6.Ayak: 7,14,3


Oğuz