• 25 Mart Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 hafta, 4 gün, 19 saat, 2 dakika, 47 saniye önce

Terra Bay için mesafede biraz çekincelerim olsa da çok zayıf bir grup yakalamış. Eksilse bile bu atlara kaybetmeyeceğini düşünüyorum, bankom.

 

Kozbeyi’nin olması Ates Kusu’nu 1500’e çıkan mesafede çok zorlayabilir ki Laguardia, Humbara gibi iyi beklemeciler de var. Adana programında benim Terra Bay bankosuyla beraber en öncelikli tavsiyem Ates Kusu’nun tek yazılmaması.

Kozbeyi’nin kısası çok daha iyi, takılmadan çıkıp numarayı çabuk alabilirse Ates Kusu’na ve bütün gruba dayanabilir. Laguardia, Humbara ve Forever Here da mutlaka yazılmalı.

 

Pısces’in son yarışı muhteşemdi. Kumu da gayet iyi ama asıl çimde çok yetenekli bir tay olduğunu düşünüyorum. İlk yarışında kaybettiği Malerba’ya karşı, son yarışındaki gelişmiş görüntüsü ve farklı aksiyonlarıyla bu sefer kazanmaya çok yakındır. İkinci tek yazacaksanız eğer önerim kesinlikle Pısces.

Sonra Malerba.

 

Kreacher orta mesafe kalitesi olarak bu gruptan farklı, kumda hiç koşmayıp düzenli hazırlayarak buraya getirdiler ki doğrusunu da yaptılar. Mıster Strong’u Duquan’ı falan bence kumda geçemezdi. Kocakaya’nın sabırlı binişiyle çok şanslıdır. Son ayak sıralısı için denemeye değer.

Sonra Wıllpower, Perfect Warrior ve Oradinario.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,9,7,2,5

2.Ayak: 1,6,14,13,8,4,3

3.Ayak: 4

4.Ayak: 6,1,2,4

5.Ayak: 5 / 1

6.Ayak: 10,13,5,4


Cengiz Gürbüz