• 25 Mart Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 gün, 18 saat, 51 dakika, 36 saniye önce

Adana’da muhteşem bir program var, elimden geldiğince özenli davranmaya çalıştım, umarım beklediğimiz sonuçları alabiliriz.

 

Doğru yarış seçimleriyle uzunda çıkışına devam eden After Dead yine geçebileceği bir grupla koşacak. Akındağ’dan numarayı alamayıp yakın beklemek zorunda kalsa bile sorun yaşayacağını kesinlikle düşünmüyorum. After Dead mesafesinde her türlü yarış gidişine uyum sağlayabilecek bir tay, favorim. Mesafeye çıktığı ilk yarışı tatminkar olan Kaiser Söze ve yeterli işleri, sınıf kumcu pedigrisiyle Samravhan rakipleri.

 

Üç Maiden içinde en belirsiz ve dolayısıyla cazip yarış ikinci ayak. Berkehan’a bu mesafede güvenmiyorum, Avşar ekürisi genel olarak kum orijini ithal eediyor, yarışın süratine de erken uyum sağlayamayan bekleme Berkehan’ın çimde ve bu mesafede favoriliği riskli.

Too Fast, Batmacı Dream, Smıley Mountain, Nehro çim için ümit veren pedigriye sahip taylar, tam sıralamam şablonda.

 

Good Curry’e uzunda güvenemiyorum. Her halükarda sert ve yakın bir yarış olacak. Uzun sprintini kusursuz şekilde mesafeye de yayabilen Bitcoin kesinlikle yazılmalı. Hot Chocolata, Cooger tayfasına inanmıyor olabilirsiniz ama Bitcoin’i mutlaka yazın.

Hot Chocolate ve Cooger ilaveleriyle sağlama alıyorum.

 

Eski takipçilerimden The Cabbar’ı ilk yarışında tek yazdığımı hatırlayanlar olacaktır. Saf bir kısa çim orijinine sahip. Halicarnassus, Sri Pekan ve en önemlisi ikinci anne Summery’nin etkisiyle The Cabbar’ın iyi bir kısa çim atı olacağına eminim. İlk yarışı beklediğim ölçüde olmayınca hayal kırıklığına uğramıştım.  Üç ay ara verip kumda bir yarış gördü ve benim ilk koşusunu koşarken hayal ettiğim The Cabbar’ın yakın zamanda sahada olacağına dair ciddi işaretler verdi. Tay süratini çok geliştirmiş, kumda bile son iki yüze kadar grubun önünde kalan ve şahane yer tutan The Cabbar’ın çimde günün en  zayıf Maiden’ını kazanacğını düşünüyorum, bankom.

 

The Cabbar için söylediklerim Noble Boy için de geçerli. Bir önceki 1200 çim yarışını izleyip biraz da orijin okumayı bilenler bana hak verecektir. The Cabbar’dan farklı olarak biraz daha dişli bir Maiden’a düştüğü için tek bırakmaya cesaret edemedim.

Hobart, Haccal, Super Mario, Captain Cemo, Track Bender, Companero rakipleri.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,3,7

2.Ayak: 5,10,4,13,14,7,12

3.Ayak: 2,6,,4,1

4.Ayak: 9

5.Ayak: 1,3,4,5,6

6.Ayak: 8,13,12,10,11,2,3


Cengiz Gürbüz