• 25 Mart İstanbul ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 gün, 20 saat, 1 dakika, 6 saniye önce

Beşinci ayak Irısh Country ekledim.


Boş koşuda, biraz daha geliştiğini hesaba katarak Torun Rüzgar tutuyorum.

 

Metecik bir iki yarıştır erken öne geliyor. En iyi yarışını bekleyip kısa sprint yaparak koşan bir at. Sadettin’in iki yarış binip atı tanımasıyla gerçek stiline döneceğini düşünüyorum. Tam mesafesinde ve uygun grupta kesinlikle çok şanslıdır.

Abuş yazmadan tabi ki olmaz. Şahin Tepesi ve İlgilge bu ikilinin çok uzağında değil, onları da yazıp sağlam geçelim.

Abuş bankosuna özellikle Metecik’in yanında çok güvenmediğimi söyleyeyim.

 

Big Brown potansiyelini iyi bildiğim bir at. Ara vermesine, sorun yaşamasına rağmen her zaman gücünü koşuyor, hem yarış karakteri hem kalitesi bu grubun epey önünde. Geçen sezon Impulsıve’e kaybettiği, Perfect Warrior ve Mervelous İron ikilisini geçtiği bir yarış vardı. Boş kaldığı zaman Bıg Brown’un potansiyeli bu. Curtaralo’yu uzunda geçmek mi, Perfect Warrior’u kısada geçmek mi? Hangisi daha zor artık kararı siz verin. Bana göre Curtaralo da Paix de çok sınıf atlar değil.

Bugün boş kalma imkanı var, Kral Amed yarış başında seri olsa da Big Brown hafif yürüterek ilk yüzde öne gelecektir. Kafkaslı var tempoyu yükseltebilecek ama o da virajın ortalarına kadar Bıg Brown’a hiç dokunmaz diye düşünüyorum. Benim İstanbul bankom Big Brown.

Güvenemiyoruz diyorsanız Curtaralo’yu da yazabilirsiniz ama dediğim gibi Big Brown Curtaralo’dan, uzunda da kısada da daha güçlü bir at. Belki Kafkaslı falan üstüne çok erken giderse zorlanabilir ama yarış karakteriyle sorunu çözeceğini düşünüyorum.

Bol şanslar.

 

1.Ayak: 7,5,12,3

2.Ayak: 8,10,1,4

3.Ayak: 3,1,2,5

4.Ayak: 2

5.Ayak: 5,13,9,10,4

6.Ayak: 2,1,3,6


Cengiz Gürbüz