• 25 Nisan Ankara ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 11 ay, 3 gün, 3 saat, 51 dakika, 52 saniye önce

İkinci ayak Sevmek Zamanı ( 13 )


İlk ayak Flyıng Bird, Lady Tulpar arasında görünüyor. Kırdere uzun süre sonra boş kaçacağı bir yarış yakalamış, sürpriz ondan gelebilir.

Cambaz’ı alternatif banko gibi düşünebiliriz. Grubun en yetenekli çim atı, uygun gruba ağırlığını koymasını bekliyorum. Rakip olarak Strong Gold, mesafeyi biraz uzun bulsam da spesifik sprint özelliği olan, çimde denemek istediğim Flash Forward, çimde sınıf atlar üretebilen bir anne hattına sahip Promira, ilk kez koşacak bir tay için yeterli seviyede tutulan Hıgh Definition ve öne düşebileceği bir yarış bulan, son yarışında ilk kez erken kopmayan Equleus düşünülebilecek atlar.

Işkınat’ın boş kalması durumunda tehlikeli olabileceği bir yarış ki gidişat öyle görünüyor. Anlara kumu gibi mesafeli yarışlar için direnç özelliği isteyen pistte Işkınat, Atasoy yarışının benzerini koşabilir. Rakipleri Semend ve Gümbürgümbür.

Hoy Hoy’un en iyi koştuğu pist bildiğimiz üzere Ankara kumu. 2000 üzerine çıkan bir yarış için Hoy Hoy’un gücü bu atlardan fazla. Yarışın her yerine hakim koşabilmesiyle bu grubu kolay geçmesini bekliyorum, formu da gayet fit seviyede. Bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,1,4

2.Ayak: 1,,8,3,12,4,2

3.Ayak: 6,5,4,2

4.Ayak: 6,1,5

5.Ayak: 4

6.Ayak: 5,4,2,12,14,13,1


Cengiz Gürbüz