• 25 Nisan İzmir

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 15 saat, 50 dakika, 14 saniye önce

Yarış gidişi, grup, mesafe anlamında Mehmethan için ideal bir koşu. Başlar başlamaz temiz şekilde numarayı alıp akışını her yerde koruyabilir. Grubunda güvenilir bir at, bu taylara yakalanacağını sanmıyorum, bankom.

Çekirge’nin öz kardeşi Kısrak Güzeli ablasından daha yapılı ve onun gibi süratli bir tay. İlk koşusunda öne düşebilse kolay kazanacaıktı, iki gidip yarışı bırakmaması da olumlu. Bugün kendisindne daha süratli bir tay çıkmayacağını düşünüyorum, bitirme ihtimali yüksek görünüyor. Start çıkışı yaşadığı aksiliğe rağmen çok iyi bir düzlük yarışı koşan Sabahan Güzeli rakibini kaçırmadan, daha erken yer tutabilirse şansını arttıracak. Kumcu ve sürat üzerine kaliteli oijiniyle Şanzelize de değerlendirilmeli.

Koştukça bekleme opsiyonu da geliştiren Ustaoğlu süratini doğru şekilde kullandığı zaman kendi grubuna kolayca hakim olabilen bir at, favorim. Acıdilli Fatih, Ustaoğlu’nun başka atlarla erken yürümesi durumunda koşunun en şanslı ismi olacak. Son yarışı kadar boş bırakılırsa Ozanefe’den benzer bir performans gelebilir zira uzunu eksik demenin yanıltma ihtimali var, son yarışı kadar iyi durumdayken uzuna hiç çıkmadı. Üç atla bütün olasılıklara hakim olacağımızı düşünüyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3

2.Ayak: 7,11,13

3.Ayak: 10,4,1,5

4.Ayak: 1,3,8

5.Ayak: 8,5,2,6,9,11,10,4

6.Ayak: 7,3,8,11,10,9,12,4


Cengiz Gürbüz