• 25 Ocak Bursa

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 ay, 4 hafta, 22 saat, 23 dakika, 19 saniye önce

Turbo’nun oğlu Ege Rüzgarı henüz beklentiyi tam olarak karşılayamasa da özellikle son yarışındaki gelişmiş görüntüsüyle kazanmaya çok yakın görünüyor. Aprantisi sırıtmadan binebilen bir çocuk, artık kazanmalıdır, bankom.

Cukka’nın yarışları Ege Rüzgarı’nın altında, aynı şekilde Yarissa da öyle,  Osman Dede’nin Bursa yarışı kötü oldu, Ege Rüzgarı’na karşı yer tutma konusun da da dezavantajı var. Başka da rakip yok.

 

Akçeşme’ye rakip bulmak çok zor, belki boş kalacak görünen Yedikaranfil ya da eskilerden bir şey koşabilirse Serhasan olabilir, üç at kağıt üzerinde yeterli görünüyor.

 

Sultanhan’a dikkat edelim, bu grup için çok yetenekli bir kısrak, Alangu’yu geçmesi sürpriz değil. Ak Katmer bugün boş kalır ve kolay gider, Güldiken’i de yazıp dört atla geçelim.

 

Champs Bay son yarışında çok enteresan koştu. Düzlükte akıp giden giden temposuyla ara yapmasına alışmıştık ama bu sefer at bekleyerek koştu, ıslak sahanın yardımı ve rakiplerin çok zayıf olmasıyla, zor da olsa kazandı. Bugün kuru pistte o kadar güvenemiyorum. Zülfo Kirve bu sefer daha çok zorlayabilir. Tokatçı’yı da yazmadan içim rahat etmedi, Champs Bay’in eksik olan mesafe ve kaba kum performansı, Zülfo Kirve’nin vasat potansiyeli Tokatçı’yı şanslı hale getirebilir, üç at kapalı gibi görünüyor.

 

Atasoy’a ben kalabalık kısa mesafe yarışlarında güvenemiyorum, hele ki Ninoşun Oğlu aradan iyi dönerse Atasoy’u ciddi anlamda zorlayabilir. Ekiner bu mesafeleri çok seviyor ve yaşlı atların çok gerisinde olduğunu düşünmüyorum. Başkaynak da yazıp kapatalım.

 

Bursa’da toparlanan Gazelle Eyes grubun üzerinde bir potansiyele sahip ve yine kazanmaya çok yakın görünüyor, ikinci tek düşünenlere ilk önerim Gazelle Eyes.

Sadık Ağa bugün bomboş kalacak, dikkat edelim, ciddi sorun çıkarabilir. Edgardo ve kuru pistte eksilse de Matalon ikilisi daha sonra.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3

2.Ayak: 2,3,7

3.Ayak: 4,1,2,5

4.Ayak: 1,4,3

5.Ayak: 2,7,6,3

6.Ayak: 3/5,,2,6