• 25 Ocak İzmir ( Düzeltme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 1 gün, 5 saat, 33 dakika, 16 saniye önce

Sıralamayı yazarken gözden kaçırdığım, ilk atım olan Olıve Kıng'i ekledim.


Bugün ağırlığı dün geceden beri çalıştığım Urfa programına vereceğim. İzmir’de yine favorileri yıkamadığımız, herkesin aşağı yukarı aynı misli oyuna sıkışacağı bir program var. Banko ve az atlı yerler ile ilgili yorumlarımı paylaşıp İzmir’i bitiriyorum.

 

Garanti gücüyle bu grubu geçecektir, yarış gidişiyle ilgili detaylara girmeye gerek duymuyorum. Serdümen son kazandığı yarışla çim gücünü kuma da taşıyabileceğini gösterdi, Bütünay’ın İzmir performansının tamamından daha etkili bir yarış koştuğunu düşünüyorum. Dolayısıyla Bütünay’ı yazmayacağım. Karaca ekürilerinden erken davranıp kolay kaçabilirse Hazardağı biraz uzun mesafeye rağmen kalitesi ve karakteriyle uzun süre direnecektir, burası bende iki at oldu. Mesafenin uzamasıyla Almoad bu grupla arasındaki farkı daha net gösterecektir, kazanacağını düşünüyorum. Son ayakta cazip taylardan sadece Samana tutuyorum.

 

İlk iki ayağa çok fazla müdahale edemedim. Misli deneyecekler ilk ayak Bezmi Alem’i risk ederek oyunu biraz daha cazipleştirebilir. Süratli yarış, uygun grup ve ideal mesafesinde kesinlikle iyi koşacaktır, biraz da şansımız yardım ederse Bezmi  Alem’i içeri atabiliriz.

Bol şanslar..

 

 

1.Ayak: 4,,5,3,2,1,6,7,8,9

2.Ayak: 5,4,6,1,2,3,11

3.Ayak: 3

4.Ayak: 6,4

5.Ayak: 2

6.Ayak: 6,2,7,8,4


Cengiz Gürbüz