• 25 Şubat Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 3 gün, 23 saat, 23 dakika, 16 saniye önce

Sesil Sultan’ın son yarışı grubun tartışmasız en iyi performansıydı, neden favori çıkmadığını anlayamadım. Aprantilere güvenememe saplantısından insanlar bir türlü kurtulamıyor.

Rakiplerine bakalım,  Cuvee’nin kızı Fado’nun ilk yarışı tam beklendiği gibiydi, öne kolay gelip sonunu getiremedi. 1400’e uzayan mesafede biraz daha zorlanması beklenebilir ama yine de potansiyel olarak Sesil Sultan’ın en sert rakibi. Endless Power çok zor yerlerden çıkıp geliyor, az atlı bir grup yakalasa daha rahat edecek, ben Sesil Sultan’ın son yarışını daha çok beğendim. Sena Kızım ve Ravzan da yarışın kıpırdayabilecek atları, Sesil Sultan eksik koşarsa şanslı olabilirler. Sefire Sultan grup ve mesafe ne olursa olsun yetiştiremiyor, vasat bir tay olduğunu düşünüyorum, Torok’un sadece kırıntıları var.

Sonuç olarak, misliler için Sesil Sultan’ı tek yazalım, normal oyunlar için bahsettiğim atların hepsi.

 

The Mentalist ve My Heart 1200 kalitesi olarak üç beş kiloyla kapanmayacak kadar grubun önündeler. Gold Chance de ciddi gelişmeler var, 1400 olsa yazmazdım ama en iyi olduğu mesafede  bir şans verelim.

 

Yılmabaşar her zaman geçtiği grupta yine günün bankosu.

 

Tarsus Beyazı’na içime sinen bir rakip bulamadım. Kesmeşeker ve Alanis kısada fena değiller ama Tarsus Beyazı’nın yanına yazacak kadar tutmuyorum. 1200 olsa belki Kesmeşeker deneyebilirdim ama 1400 de Tarsus Beyazı artık kazanmalıdır.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,2,3,7

2.Ayak: 15 / 5,4,11,14,13

3.Ayak: 1,2,6

4.Ayak: 8

5.Ayak: 4,6,1,2

6.Ayak: 13

 
Cengiz Gürbüz