• 26 Ağustos İstanbul ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 7 ay, 3 hafta, 3 gün, 10 saat, 54 dakika, 25 saniye önce

Son ayak 11 Yolkiran ekledim.


Direnci normal Kaizbertlere oranla bir tık eksik olup biraz da üst gupta koşunca bu sezon bir türlü kazanamayan Kazdağı ilk kez bu kadar uygun gruplu bir yarış koşacak. Boş kilolu atlarla arasında bence kiloyla kapanmayacak bir sınıf farkı var. Bilgininoğlu, Hilaleda ve Dalicim’e mesafe bir tık uzun. Kendi halinde bir yakın beklemeyle bu grubu geçeceğini düşünüyorum, bankom Kazdağı.

 

İki taraftan da kaliteli şekilde sürat pompalanan Kutluşahım’ın idman görüntüsü şahane. Yarış içinde öne düşebilme potansiyeli en yüksek isim Kutluşahım, sonunu da getirmeye yakın olduğunu düşünüyorum. Sprint özelliği mükemmel atlar üreten İnstisar’ın kızı Adudu, Kurtel’in güzel pedigrili tayları Beyhanefe – Onurluefe, büyük eküri ve jokeylerin gölgesinde kalsa da pedigri anlamında kazanabilir kalitesi olan Tuğtekin, Bige Hatun torunu Kurabiye Canavarı ve Ronesans daha sonra şans verdiğim isimler.

 

Sharpa’yı mesaden, Vancoucer’ı son yarışındaki vitaminsiz görüntüsü nedeniyle eliyorum. Mister Görkem Gazi’de beklentinin çok altında kaldı, az atlı bugün yarışa daha hakim şekilde koşacaktır, favorim. Grayamazon 2000 üstünde istediği tempoyu yapabildiği her yarışta tehlikeli. Gazi’de ezilmediği bu atlara karşı, bu sefer tam istediği gibi koşabileceği yarışta dirençli kalacağını düşünüyorum. Yarıştan düşmeyen yapısıyla Dıstant Shınıg’i de yazmadan edemedim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2

2.Ayak: 6,11,1,10,5,8

3.Ayak: 5,1,,3,4

4.Ayak: 2,5,1

5.Ayak: 4,3,2

6.Ayak: 3,4,2,9,8,10,11


Cengiz Gürbüz