• 26 Aralık Urfa

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 ay, 4 hafta, 2 gün, 13 saat, 43 dakika, 33 saniye önce

Site için kullandığım Facebook hesabımın başına bir şeyler geldi, erişim sağlayamıyorum. Sorularınız için şimdilik https://www.facebook.com/cengiz.gurbuz.9 kendi hesabımdan bana ulaşabilirsiniz. Umarım hesabı kurtarabilirim, bu konuda bilgili arkadaşlar varsa yardıma açığım.

 

İlk ayakta iki taya dikkat çekip sıralamayı şablona bırakıyorum.

Sanzatu’nun kardeşi Brother Grows’un henüz ilk koşusunu Doğu’da koşmasıyla belli ki ciddi sorunları var. Ama ilk yarışı fena değildi, öne çavbuk gelip düzlüğe kadar iyi tempo yaptı, yanına kolay gelenler olunca yarışa erken küstüğünü söyleyebiliriz. Gelişen tecrübesiyle daha iyisini yapabilir. Saddlers Wells torunu Yavuzoğlu’nun da gelişebilecek bir görüntüsü var. Zayıf yarışta bu iki tayı mutlaka yazalım. Sıralamam şablonda.

 

New Alaçat ve Ocean Rain’in kaçacakları yarışı Maruf Bey ve Haco ile iki at geçiyorum.

Maruf Bey’in aslında kısa mesafe performansı eksik değil  ama anormal sürat ve karmaşa içinde dağılıp çok başarılı olamıyor. Bugün hem grubun hem gidişatın uygun olduğu bir yarış bulmuş, Ocean Rain ve New Alaçatikilisinin dibine yatıp virajda tempo yaparak kazanabileceğini düşünüyorum.

Son yarışı çok iyi olan mesafeci Haco’yu da yazıp iki atla risk alabiliriz.

 

Fobi, Takıl Beri, Digor ve Keita’nın kaçacakları yarışta gidişatı analiz ederek başarılı olabiliriz. Kaçanların içinde en dirençli ve yüksek tempolu olan Keita’nın yarış başında olmasa bile viraj üzerinde   bütün kaçakları yarıştan düşüreceğini düşünüyorum, yarışı da kazanabilir.

Yarışın sürati düşünülünce tabi ki Digor yazmadan olmaz. Akoğuz ve Guti daha sonra tuttuğum atlar.

 

Smılıng Baby Seora’dan dolayı kaçamayıp zorlanabilir, öne çıkamayıp çok etkisiz olduğu bir yarışı var, dolayısıyla ben bugün yıkmayı tercih ediyorum.

Önce Kara Ateş yazalım, Smılıng Baby kaçamayıp eksilirse şansı çok çok yüksek. Sonra Gülşilan ve Seora.

 

Fanaa ağır favori olduğu son yarışta aşırı start sorunu da yaşamamasına rağmen kazanamayarak büyük hayal kırıklığı yaşattı. Bugün yine grup çok uygun ama Nemo’nun tayı Dişidi’yi de yazmadan edemedim. İlk yarışında hafif uzun mesafeye rağmen viraj kadar iyi geldi, düzlükte kesmesini çok önemsemiyorum. Özellikle kısa kumda çok üretken ve iyi bir pedigrisi var, yeri olanların mutlaka yazmasını öneriyorum.

Underwood’un da pedigrisi güzel ama eksik işleri ve şablon fiyatı yüzünden yazamadım, beşlilere değerlendirebilirsiniz.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,7,4,5,8,10

2.Ayak: 2,6

3.Ayak: 2,1,6,9

4.Ayak: 1,8,9,3

5.Ayak: 10,9

6.Ayak: 1,2,4,7,8,11