• 26 Ekim Adana

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 5 ay, 1 gün, 22 saat, 50 dakika, 10 saniye önce

Kandemircan’ın hem kalitesi hem son Adana yarışı tek yazılmak için yeterli.  İki tekli oyunlar tereddütsüz risk edebilir. Damla, aradan yeterli işlerle dönen, Kandemircan’dan sonra grubu n en yetenekli kısa çim atı Yüceer ve çimi daha etkili Rıfkı Dayı, yarışın kapalısıdır.

Bankom ikinci ayakta Aladini oldu. Kısrak boş kaçabildiği zaman daha iyilerin yanında söz sahibi olabiliyor. Etkili viraj artırımı ve dolu düzlüğüyle istediği tempoyla kaçabildiği zaman direkt sonuca giden bir kısrak. Yarış gidişi, mesafe çok çok uygun olup risk almaya değer, bankomdur.

Kısa mesafede Adana’da kolay yarış yok. Buna karşın özellikle taylarda akıl almaz agf ler görüyoruz. Dağkaan da bunlardan biri. Kazanmaz mı elbette kazanabilir ama Adana çiminde rakip kalitesi dışında da zorlayıcı pek çok faktör var. Numara götürmeyen veya kolay şekilde ön tarafta yer tutamayan taylara bu kadar favoriyken güvenilmemelidir. Kısa çim yeteneği ve iyi yer tuşuyla Son Kral ve yeniden çime dönen Ceza Kesen ikilisi mutlaka ilave edilmelidir.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 4,,3,11,7

2.Ayak: 3 (Aladini)

3.Ayak: 2,11,4,3,5,9

4.Ayak: 6,1,2,9,7

5.Ayak: 3,7,2

6.Ayak: 5,9,3,4,6,7,10


Cengiz Gürbüz