• 26 Eylül Diyarbakır

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 6 ay, 4 hafta, 1 gün, 10 saat, 27 dakika, 36 saniye önce

Fork Town’un son yarışını çok beğendim. Tipik Yonaguska aksine mesafeye de çok uygun görüntüsü var. Yarışın her yerinde çok kolay oluşunun yanı sıra iki yüz metre sprint yapabilmesiyle hem stil hem potansiyel anlamında Diyarbakır’a çok uygun olduğunu düşünüyorum. Ciddi kilo sıkıntısı olan Desvi Danya hariç gayet uygun grubu geçeceğini düşünüyorum, bankom.

Oğlum Erdem’e bence mesafe uzun, Kızım Elif’in de yarış görmesi ve mesafenin uzamasıyla bu sefer önünde. Kara Ateş’i direkt iki atın kumaşını kıyaslayarak eledim, eğer Fork Town olmasa favorim Kara Ateş olurdu.

 

Güvenbakan’ın boş kalıp kazanamadığı son koşusunu çok önemsemiyorum. Yaş almasıyla beraber dayanıklılığın yanında sürat gerektiren yarışlarda eksilmeye başladı.  Bugün mesafe çok daha uygun ve bomboş kalacak, günün risk edilebilecek atlarından biri.

Rakip Vindırhat ve Şubathan.

 

Moonbow’u, Star Of Rock sıkıştırmazsa yine kenter bir yarış kazanır. Diyarbakır’da en çok zorlandığım konu Moonbow’u tek yazıp yazmamak oldu. Biraz Star Of Rock’dan dolayı biraz da hissi davranarak yanına at yazmaya karar verdim. Sıkışanlar veya çapraz kurgu yapma imkanı olanlar Moonbow riskin alabilir.

Metinbaba, Canberkhan, Golden Foot, Maruf Bey, Sturdy rakipleri.

Bol şanslar..

 

 

1.Ayak: 2,12,1,3,5,6,9

2.Ayak: 8

3.Ayak: 7,4,1,2,8

4.Ayak: 7,,1,4

5.Ayak: 4,2,1,5,6

6.Ayak: 9,,5,4,8,10,12

 
Cengiz Gürbüz