• 26 Eylül İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 7 ay, 3 saat, 43 dakika, 3 saniye önce

Bella Cıao ve Wın Code Wın kalite ve form durumu olarak rakiplerinin çok önündeler. İki tayı doğru tartabilirsek altılıya avantajlı şekilde başlayabiliriz.

Mesafeden anlamında Wın Code Win’in yetenek olarak Bella Cıao’nun önde olduğunu düşünüyorum. Bella Cıao çok yetenekli bir kısa mesafe atı, 1400 olsaydı çok daha emin şekilde Bella Ciao diyecektim, 1600’de o kadar emin olmamakla beraber tayın yeteneğine güveniyorum. İkinci anne Tease istisnasız şekilde kısa mesafe atı veriyor, baba Scarface’in belki mesafeyi uzatıcı etkisi olabilir.

Yarış yine istediği şekilde başlayacak, Bella Ciao’ya eşdeğer kalitede sürat yapabilen veya bu niyetle başlayacak bir tay yok. Hışman tempoyu doğru ayarlayabilirse rakibinin önünde kalacağını düşünüyorum, bankom.

 

Kürşad, Süper Turbo çıkış içinde olup şimdikinden daha iyisini yapabilecek sınıfta taylar. Özellikle Kürşad, Babasancak’ın iyi yavrularının stil ve eşgalini bire bir şekilde taşıyor. İkinci teke ihtiyaç duyanlar Kürşat’ı değerlendirebilir.

İlk rakibi Süper Turbo. Biraz daha geniş oynayanlar, mesafe ve zamanla birlilktekesinlikle gelişim göstereceğini düşündüğüm Övünçcan ve son yarışıyla mesafeci görünen Akharman’ı ilave edebilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2

2.Ayak: 2,6,1,5

3.Ayak: 6,4,1,10,9,2,7

4.Ayak: 1,4,2,3,5

5.Ayak: 3,,5,4,1

6.Ayak: 8,1,4


Cengiz Gürbüz